Sportvoeding

Wanneer Mammoth Mass gebruiken?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Als je fanatiek bent in je sport, hoeft niemand je te vertellen hoe belangrijk goede voeding is. Jij wilt optimaal presteren en alles uit jezelf halen wat in je zit. Een gezonde afwisseling tussen rust en activiteit, voldoende slaap en een regelmatig leefpatroon helpen je hierbij. Een uitgebalanceerd dieet zorgt ervoor dat je lichaam die voedingsstoffen ontvangt waar het ook echt behoefte aan heeft. Er zijn echter situaties waarbij je ondersteuning kunt gebruiken van supplementen als aanvulling op je dagelijkse voeding. Een goed supplement geeft je lichaam net dat beetje extra waardoor je in staat bent tot echte topprestaties. Als je hard traint maar je het gevoel hebt dat je niet zwaarder wordt, is een weight gainer misschien iets voor jou. Dit zijn calorierijke shakes die sporters helpt om in gewicht aan te komen. Mammoth Mass is zo’n weight gainer die helpt om de gewenste sportprestatie neer te zetten.

Wat zit er in Mammoth Mass?

Je lichaam heeft proteïnen of eiwitten nodig voor spieropbouw en diverse essentiële lichaamsfuncties. Niet alle eiwitten uit je dagelijkse voeding hebben de ideale samenstelling. Mammoth Mass bevat een uitgebalanceerde concentratie eiwitten, optimaal samengesteld voor spieren die langere tijd in topconditie moeten zijn. Mammoth Mass bevat per dosering ongeveer 30 gram hoogwaardige eiwitten, die bovendien snel door je lichaam worden opgenomen. Naast proteïnen bevat Mammoth Mass ook snel opneembare koolhydraten en hoogwaardige vetten. Beide stoffen zijn essentieel om zowel snelle en krachtige prestaties te leveren, maar zijn ook nodig als je duursporten bedrijft.

Hoe gebruik je Mammoth Mass?

Gebruik Mammoth Mass als hoogwaardige aanvulling op je dagelijkse gezonde voeding. Het wordt geleverd als een poeder in diverse aangename smaken, waarmee je een shake kunt maken. Je kunt het drinken voordat je gaat sporten, maar ook na afloop van een intensieve trainingssessie. Drink je het vooraf, dan ben je ervan verzekerd dat je lichaam alles heeft om op een nog hoger niveau te presteren. Drink je het ook achteraf, dan levert Mammoth Mass je de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft voor herstel en verdere spieropbouw.

Gebruik tijdens revalidatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje en elke fanatieke sporter maakt wel eens een periode mee waarin hij geblesseerd raakt. Als je snel en gezond wilt herstellen van blessureleed, kan Mammoth Mass ervoor zorgen dat je herstelproces voorspoediger en verantwoord gaat. Kookhydraten en vetten zorgen voor een goede en snel beschikbare energievoorraad. De proteïnen helpen je bij het herstel van je spiermassa en spiervolume.

Verantwoord gebruiken in je trainingsprogramma

Mammoth Mass is een zogenaamde weight gainer van zeer hoge kwaliteit. Niet voor niets is het door een deskundige jury al drie jaar op rij uitgeroepen tot de beste weight gainer op de Canadese markt. Als je het op een verantwoorde manier wilt gebruiken in je trainingsprogramma, is het goed om in kaart te brengen waar je lichaam behoefte aan heeft en je dosering daarop af te stemmen. Tijdens je trainingsprogramma kan deze behoefte veranderen. Door je gebruik hiermee in overeenstemming te brengen, maak je op de beste manier gebruik van je supplement.

.

Pin It