Rubriek

Vrije tijd

Rubriek

”Een bungalow idee is altijd een goed idee”. Tijdens een bungalow vakantie geniet u van alle gemakken van een comfortabele bungalow en van alle leuke faciliteiten waar het bungalowpark over beschikt. Dus samen met vrienden, familie of het gezin even lekker een paar daagjes weg? Stap dan even uit het drukke leven en neem wat tijd voor uzelf en uw gezelschap. Welk seizoen het ook is, met een bungalow vakantie zit u altijd goed. Bij Bungalowidee.nl bieden wij u de leukste bungalow vakanties aan dus neem snel een kijkje!

Meer weten? Bekijk dan dit mooie artikel over Bungalow idee.

Wilt u 5 dagen onbezorgd genieten in eigen land? U fietst in 5 dagen van Ellecom naar Arnhem door naar Hanzestad Doesburg. In Doesburg vervolgt u de reis naar Zutphen. Eenmaal daar aangekomen, fietst u door naar Deventer om vervolgens weer te eindigen in Ellecom. Dus een fietsvakantie vol natuur & cultuur naar 4 historische Hanzesteden. Deze fietsrondreis arrangementen zijn inclusief overnachtingen & bagageservice. Dus wilt u deze unieke Fietsvakantie dit jaar nog maken? Informeer dan snel naar de mogelijkheden en beleef een fantastische fietsvakantie in 4 bijzondere Hanzesteden! Met deze heerlijk fietsvakantie zult u zeker op en top genieten.

Zoekt u een golfarrangement met een overnachting in hartje Breda en 2 dagen golfen op 2 verschillende golfbanen? Dan is dit precies wat u zoekt. Verblijf in een sfeervol hotel in het centrum van Breda waar u na het diner nog lekker even de stad in kunt. De 2 golfdagen kunt u 18-holes golfen op golfbaan Bergvliet en golfbaan de Haenen. Dus geniet van een uniek 2-daags golfarrangement in Brabant!

Kom wandelen in Zuid-Limburg

Vanuit dit kleinschalig en gastvrije hotel in Epen wandelt u zo het schitterende Heuvelland door. Er zijn vele wandelroutes beschikbaar en vanuit dit hotel zit u centraal in het Heuvelland dus kunt u echt mooie wandelplekjes vinden. Vanuit het hotel kunt u dus direct de wandelroute op om volop te genieten van het wandelarrangement Epen. Geniet in het hotel van de gastvrijheid en een goed diner tijdens een van de avonden.

Meer weten over dit Wandelarrangement in Epen? U bekijkt het hier!

Pin It