Rubriek

Fietsweekend

Rubriek

Wilt u 5 dagen onbezorgd genieten in eigen land? U fietst in 5 dagen van Ellecom naar Arnhem door naar Hanzestad Doesburg. In Doesburg vervolgt u de reis naar Zutphen. Eenmaal daar aangekomen, fietst u door naar Deventer om vervolgens weer te eindigen in Ellecom. Dus een fietsvakantie vol natuur & cultuur naar 4 historische Hanzesteden. Deze fietsrondreis arrangementen zijn inclusief overnachtingen & bagageservice. Dus wilt u deze unieke Fietsvakantie dit jaar nog maken? Informeer dan snel naar de mogelijkheden en beleef een fantastische fietsvakantie in 4 bijzondere Hanzesteden! Met deze heerlijk fietsvakantie zult u zeker op en top genieten.

Ga er op uit met de fiets en ontdek de verschillende regio’s in Brabant. Geniet van een fietsarrangement op de grens bij Gelderland of zoek de natuur op en fiets door de Biesbosch. Vanuit het hotel zijn er verschillende fietsroutes die u kunt maken elk met een andere afstand. U kunt dan een korte route uitzoeken en dicht in de buurt blijven of ga de hele dag er op uit met een route van 45 kilometer.

Kies eens een van deze top 5 fietsarrangementen in Brabant.

Bent u op zoek naar een leuke fietsvakantie Drenthe? Fiets in de mooie omgeving van de Drentse Aa, Geopark de Hondsrug, Westerbork of ontdek de Gouden Driehoek. Wilt u eens wat anders, dan is er ook een mogelijkheid om van hotel naar hotel te fietsen. Aan uw bagage hoeft u niet te denken, deze wordt steeds voor u naar het nieuwe hotel gebracht.

Met de fietsvakanties van hotel naar hotel ontdekt u niet één plekje van het mooie Drenthe, maar wel een heleboel mooie plekjes!

Fietsvakantie Veluwe TOP 5

Bent u op zoek naar een heerlijk fietsvakantie op de Veluwe of juist lekker een paar dagen doordeweeks? Fiets door de mooie bossen of maak een mooie route over de prachtige hei. Dichtbij de hotels beginnen diverse routes waardoor u gelijk kunt beginnen met een prachtige fietsdag. Bepaal zelf de afstand door op de verschillende knooppunten te fietsen.

Fiets over de Veluwe en ontdek de mooiste plekjes tijdens een weekendje weg.

  1. 3-daags fietsarrangement in Zutphen – Fietsen naar het kleinste stadje van Nederland
  2. Fietsvakantie Veluwe – Fietsen door Nationaal Park Veluwezoom
  3. 3 of 4-daags Fiets en Wandelarrangement – Genieten midden in de Veluwse Bossen
  4. Fietsen en wandelen door Nationaal park Veluwezoom – Overnachten op een landgoed
  5. 2-daags Fietsarrangement op de Veluwe met nachtje in Luxe hotelkamer

Deze fietsvakantie Veluwe tips kunnen u dus helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. Haal een frisse neus en ga er even tussen uit tijdens een mooie fiets tocht. Op de Veluwe zijn er genoeg fietsroutes te vinden dus u zult nooit uit gefietst zijn. Bent u op zoek naar andere leuke fietroutes?

Recreatief.nl

Pin It