In de horeca is betrouwbare koeling een must. Alles moet op de juiste temperatuur bewaard worden om voedselveiligheid te garanderen en verspilling te voorkomen. Voor horecaondernemers betekent dit kiezen tussen verschillende koeloplossingen.
In de horeca is betrouwbare koeling een must. Alles moet op de juiste temperatuur bewaard worden om voedselveiligheid te garanderen en verspilling te voorkomen. Voor horecaondernemers betekent dit kiezen tussen verschillende koeloplossingen.
Waarom investeren in gezonde werknemers een must is
Wanneer je een zorginstelling beheert, dan wil je natuurlijk het beste voor jouw cliënten en patiënten. Er zijn…
Het ziekteverzuim onder medewerkers blijft stijgen. Voorkom verzuim door samen te werken met een arbodienst.
Werknemers in de bedrijfstak zorg en welzijn zijn over het algemeen tevreden met hun werk. In grote meerderheid…
De afgelopen jaren worden we steeds bewuster van de negatieve effecten van langdurig zitten op de gezondheid. Het…
Het dagelijkse leven op kantoor kan soms behoorlijk veeleisend zijn, met strakke deadlines, lange vergaderingen en talloze taken…
Ziekteverzuim komt veel voor en heeft diverse oorzaken en gevolgen. Oorzaken van ziekteverzuim kunnen onder andere zijn: griep…
Een gezonde werkplek gaat niet alleen over het vermijden van fysieke gezondheidsproblemen, maar omvat ook het mentale welzijn…
Een ergonomisch verantwoorde manier van werken helpt de kans op verschillende soorten fysieke klachten sterk te verkleinen. Er…