Supplementen

Welke gezonde gerechten kun je maken met supplementen?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

De vakantie zit erop en dat betekent dat het normale leven weer is begonnen. Om weer in je oude ritme te komen, is het belangrijk om weer goed en gezond te eten. Het kan dan erg helpen om supplementen te gebruiken om jouw voedingspatroon een boost te geven. En hoe ideaal zou het zijn om deze supplementen toe te voegen aan gerechten die gezond en ook nog erg lekker zijn? Wij helpen je daarom met een aantal recepten!

Inhoud

Snelle gerechten

Eerlijk is eerlijk, niet iedereen heeft alle tijd om uren in de keuken te staan. Daarom is een snel recept wel zo fijn. Het is dan fijn als jij genoeg voedingsstoffen uit jouw maaltijden kunt halen die jouw lichaam nodig heeft. Eiwitten zijn bijvoorbeeld erg belangrijk voor je afweersysteem. Als je hebt gesport of als je op een andere manier jezelf hebt ingespannen,  zorgen jouw eiwitten ervoor dat je herstelt. Eiwitpannenkoeken zijn daarom jouw redder in nood als jij wat meer van deze voedingsstof nodig hebt, want wie houdt er nu niet van pannenkoeken? Je kunt jouw vertrouwde recept voor ‘normale’ pannenkoeken gebruiken en daar een tot twee scheppen eiwitpoeder aan toevoegen of een van de vele recepten op internet zoeken om wat inspiratie op te doen voor de lekkerste eiwitpannenkoeken. Als kers op de taart kun je de pannenkoeken natuurlijk met elke gezonde topping naar keuze beleggen. Banaan, aardbeien, bessen… Keuze genoeg!

Lekkere tussendoortjes

Als jij graag een gezonde snack wilt hebben voor tussendoor, zijn eiwitrepen een goede optie. Deze kun je gemakkelijk zelf maken met onder andere eiwitpoeder, havermout, gedroogde cranberry’s en pindakaas. De reep is een makkelijke manier om snel je energielevel aan te vullen. Doordat je zelf jouw gerechten maakt, heb je beter zicht op wat je eet, waardoor je zeker weet dat je gezond en natuurlijk ook lekker eet. Met het gebruik van de supplementen maak je het jezelf daarnaast veel makkelijker om de benodigde vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Je geeft je lichaam dus eigenlijk een steuntje in de rug met de supplementen.

Er zijn dus een hoop mogelijkheden met supplementen waardoor jij jouw gerechten lekker én gezond kunt maken. Eiwitpoeder kun je bijvoorbeeld bij jouw pannenkoeken toevoegen en je kunt daarnaast ook heerlijke eiwitrepen maken. Wil jij nog meer producten gebruiken om jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen én gezond te eten? Neem dan vooral een kijkje op de site van XXL Nutrition!

.

Pin It