Benodigdheden

Leuk idee: Sporten in gepersonaliseerde kleding

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een gezond lichaam heb je niet zomaar, hiervoor moet je wel wat dingen doen. Verantwoorde voeding speelt een grote rol, waarbij vooral een gezond ontbijt erg belangrijk is. Daarnaast bestaat een gezonde levensstijl ook uit voldoende beweging. Dit krijg je al door iedere dag minimaal 30 minuten zodanig te bewegen dat je hartslag verhoogt, maar nog beter is het om regelmatig te sporten. Tijdens het sporten is het belangrijk om goede sportkleding te dragen, die niet belemmerend werkt in je bewegingen. Extra opvallen tijdens de training? Of kun je wel wat motivatie gebruiken? Kies dan voor unieke sportkleding, zoals een T-shirt bedrukt door Digitransfer met een opvallende tekst of afbeelding!

Ontwerp zelf je sportkleding

Als je sportkleding wilt laten bedrukken kun je meestal het design helemaal zelf ontwerpen. Niet alleen een tekst of afbeelding op de voorkant, maar ook op de achterkant of bijvoorbeeld de mouwen. Motiverende teksten zijn bijvoorbeeld ‘Training = 110% geven’ of ‘Come on, I can do this!’.

Een tekst die wat specifieker is en je doel laat zien aan iedereen is ‘New York Marathon 2017 ’of ‘Zo gaat ie goed, zo gaat ie beter, alweer een kilometer..’. Liever een opvallende foto op de kleding? Dan is bijvoorbeeld een brullende leeuw een goede aanmoediging om je sterk te voelen, of een jachtluipaard als herinnering aan echte snelheid.

Soorten sportkleding om te bedrukken

Functionele sportkleding zijn bijvoorbeeld sportshirts, tanktops, sweaters en sportbroekjes of trainingsbroeken van katoen of mesh. Gepersonaliseerde sportkleding van deze materialen kun je bestellen bij Sport-bedrukking. Tijdens het sporten verhoogt de lichaamstemperatuur en ga je transpireren om deze weer te verlagen. Katoen en mesh ventileren goed en helpen zo bij het reguleren van de lichaamswarmte die je produceert. Sporten kan natuurlijk zowel indoor als outdoor. Ook voor buitensporten tijdens koudere jaargetijden is er ruime keuze in sportkleding.

Belangrijk is dat de kleding tijdens het sporten altijd goed aansluit bij je lichaam, om niet in de weg te zitten tijdens een training. Daarom is er kleding met specifieke pasvormen voor mannen en vrouwen, maar het is ook erg belangrijk de juiste maat kleding te dragen. Unieke gepersonaliseerde sportkleding is enerzijds erg leuk voor mensen die individuele sporten beoefenen. Daarnaast komt het ontwerpen van kleding ook goed van pas als je in een groep traint, en voor iedereen dezelfde teamwear wilt hebben om het teamgevoel te vergroten.

.

Pin It