Menu
Benodigdheden

Redenen waarom je meerdere bandjes voor je Apple Watch nodig hebt

Apple Watch

Een smartwatch is heel erg handig. Het is immers een verlengstuk van je mobiele telefoon, maar kan ook verschillende functies hebben die handig zijn bij het sporten. Op een Apple Watch kun je bijvoorbeeld gemakkelijk appjes lezen, betalingen doen en natuurlijk tijdens een training bijvoorbeeld je hartslag bijhouden. Omdat je de Apple Watch zo intensief gebruikt heb je gewoon meerdere Apple Watch bandjes nodig.

Bandjes voor diverse gelegenheden

Het mooie gevlochten Milanese bandje van je Apple Watch is natuurlijk geschikt voor een avondje uit, terwijl dat bandje met stalen schakels beter past bij een zakelijke outfit. En als je gaat sporten wil je die bandjes natuurlijk niet gebruiken. Draag bijvoorbeeld tijdens het wielrennen, hardlopen of fitness een speciaal sportbandje. Omdat je dag uit zoveel verschillende aspecten bestaat, wil je gewoon voor iedere gelegenheid een ander Apple Watch bandje. Al is het maar om iedere dag stijlvol voor de dag te komen.

Sportbandjes voor je Apple Watch

Ben je echt een sportief type die zich graag in het zweet werkt, dan wil je een horloge die je bij alle bewegingen en uitdagingen volgt. Aangezien de veelzijdige Apple Watch tevens een vernuftig sporthorloge is, is het aan te raden om een horlogebandje te kiezen die past bij je sportieve uitingen. Daarom zijn er voor de Apple Watch speciale sportbandjes gemaakt. Deze sportbandjes zorgen ervoor dat het horloge goed om je pols blijft zitten, zodat je alles uit je training kan halen. Bovendien zijn deze bandjes echt zweet- en waterproof. Je maakt ze gemakkelijk schoon met een beetje water en een doekje, zodat het bandje nog langer mee gaat. En na de training verwissel je het bandje weer net zo gemakkelijk voor een casual of zakelijk ogend bandje.

Horloge en mobiel in één

De Apple Watch is natuurlijk meer dan alleen een klokje waar je de tijd op afleest. Het biedt heel veel verschillende functies en ondersteunt daarin je mobiele telefoonapps. Daarnaast is het je digitale portemonnee waarmee je met gemak je boodschappen, een sportdrankje of een lekkere kop koffie betaalt. Het kastje is natuurlijk altijd hetzelfde, maar de ene keer heb je misschien meer zin in een zilverkleurig horloge en de andere keer in een vrolijk gekleurd horloge, gewoon omdat het beter past bij je mood en outfit. Doordat het kastje zo gemakkelijk te verwisselen is, kun jij echt losgaan qua kleuren, texturen en materialen als het gaat om het horlogebandje. Maak een fashionstatement en draag geregeld een ander bandje. Dat is wel zo leuk.

Langer mee

Omdat je niet iedere dag hetzelfde horlogebandje draagt, gaan ze ook nog eens langer mee. Je zal merken dat bij intensief gebruik (bijvoorbeeld dagelijks, zonder te verwisselen) een bandje tot een jaar meegaat. Als je meerdere bandjes hebt, kun je de levensduur van je horlogebandjes voor de Apple Watch dus aanzienlijk verlengen. Dat geldt dus meteen voor je favoriete bandje. Sportbandjes kunnen door het intensieve gebruik wat eerder aan vervanging toe zijn.

Wees creatief

Het leuke aan Apple Watch bandjes is dat velen van de modellen uit twee delen bestaan, die je aan de Apple Watch bevestigt en vastzet met een handige drukknop. Dit biedt ruimte aan alle creatievelingen, want je kan er verschillende kleuren met elkaar mixen. Dat is vooral ideaal als je bijvoorbeeld een sporttenue hebt in twee tinten. Combineer oranje met zwart of juist grijs met blauw en creëer zo het ideale bandje voor je sportoutfit of in clubkleuren. Om de combinaties met de sportbandjes te kunnen maken, heb je er toch al snel twee nodig. Dat is dus een goede reden om meerdere Apple Watch bandjes te kopen.

Sieraad om je pols

De laatste reden waarom het leuk is om meerdere Apple Watch bandjes te hebben, is dat een horloge naast gebruiksvoorwerp ook een sieraad is. Dat geldt ook zeker voor een smartwatch. Geen wonder dat Apple zoveel verschillende, leuke, oogstrelende, stijlvolle en kleurrijke bandjes voor hun smartwatch heeft om uit te kiezen. Bovendien is ieder model wel verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je voor iedere outfit de perfecte bandjes bezit. Zo kom je altijd stijlvol voor de dag, wat je ook doet. Schaf daarom meerdere Apple Watch bandjes aan.