Sexualiteit

Liefde is goed voor de gezondheid en nu ook mogelijk op afstand

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Liefde is natuurlijk al iets zo oud als de weg naar Rome. Het brengt ons vaak veel geluk, maar kan ook voor verdriet zorgen. Zeker wanneer de liefde niet wordt beantwoord door de gene die u lief heeft of wanneer een letterlijke afstand is tussen u en uw geliefde.

Maar zoals gezegd is liefde ook goed voor de gezondheid. Er wordt bij het gevoel van liefde of verliefdheid een hormoon door de hersenen aangemaakt die ons prettig en gelukkig laten voelen. De hormonen die ons lichaam aanmaken of activeren zijn: dopamine, noradrenaline, serotonine. Ze geven ons een gevoel van energie en sommige vergelijken dit zelfs met een high gevoel. Alleen dit is al een reden om de liefde niet uit de weg te gaan.

Genieten op afstand

Is dit door afstand makkelijker gezegd dan gedaan dan zijn er tegenwoordig ook hulpmiddelen die liefde en verwennerij op afstand mogelijk maken. Door op afstand het genot van je partner te bedienen, kom je toch weer wat dichter naar elkaar toe. Zalig om de controle uit handen te geven, verrukkelijk om je te laten leiden door de grillen van je partner en heerlijk om te bepalen wanneer en hoe je partner geniet. Is jouw hoofd al op hol geslagen? Kijk dan is naar deze sextoy die op afstand te bedienen is, Satisfyer Connect App sextoys.

Is dit speeltje voor mij geschikt?

App gestuurde sextoys zijn natuurlijk geschikt voor verschillende relaties, maar zijn het ultieme speeltje voor stelletjes. De meeste modellen lenen zich er perfect voor om op afstand van elkaar te genieten. Zonder dat je partner naast je ligt, kan hij of zij jou doen laten zinderen van genot. Ook als je wel bij elkaar in de buurt bent, heeft dit speeltje veel voordelen. Je geeft immers de controle uit handen en bent overgeleverd aan de grillen van je partner. Wil je ook even rondkijken bij meer app gestuurde sextoys dan is dit een mooie plek om even rond te kijken.

Samen de liefde bespreken

Zoals eerder aangegeven is liefde dus goed voor de gezondheid. Iedereen beleeft liefde anders. Belangrijk is dan ook om je wensen en gevoelens te bespreken met je partner. Dus lijkt het jou leuk en spannend om gebruik te maken van een sextoy, bespreek dit dan met je partner. Zo weet je of hij of zij hier ook voor in is en dan kunnen jullie samen genieten en de liefde naar een ander level brengen. Liefde is kan namelijk zorgen voor, minder stress, beter slaapritme, energieboost voor je hart en verkleind de kans op een depressie.

Kortom omarm de liefde en elkaar als is het dan op afstand!

.

Pin It