Sexualiteit

Seks draagt bij aan een gezonder leven!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Het jaar 2020 staat voor een groot deel in het teken van gezondheid. Door het Corona Virus zijn we ons er nog bewuster van geworden dat een gezonde levensstijl belangrijk kan zijn om te herstellen van bijvoorbeeld dit virus. Belangrijk is dus om voldoende te sporten, gezond te eten, maar ook een goed seksleven draagt bij aan de gezondheid!

Lagere bloeddruk:
Seks kan heel spannend zijn, maar heeft gelijk voor vele van ons ook een ontspannende werking en dit zorgt er weer voor dat de hoogte van onze bloeddruk verlaagd wordt. Het helpt beter met stress om te gaan op korte maar zeker ook op lange terugmijn.

Knuffelhormoon:
Knuffelen met andere buiten uw eigen huishouden om is even niet mogelijk, terwijl het knuffelhormoon juist zo goed voor ons is. Dit hormoon komt ook vrij bij intimiteit of een vrijpartij. Het zorgt er voor dat u zich aangetrokken voelt tot uw partner. U zich veiliger en vertrouwder voelt en dat u minder angst ervaart. U kunt dus niet alleen genieten van de seks zelf ook daarna heeft het nog een goede invloed op uw gesteldheid.

Heerlijke nachtrust:
Het hierboven genoemde knuffelhormoon dat vrij komt tijdens de vrijpartij zorgt dus voor een rustiger en ontspannen gevoel. En hoe valt u beter in slaap? Precies wanneer we ontspannen zijn en u rust in het hoofd ervaart.

Geen sekspartner
Heeft u geen relatie of heeft u behoeft om uzelf te ontspannen en te verwennen? Dan kan een seksspeeltje een uitkomst zijn. U kunt dan kiezen voor realistische dildo’s of realistische vibrators. Ze zijn mooi vormgegeven en ze voelen aan als een echte penis. Een dildo wordt door zowel mannen als vrouwen gebruikt. Over het algemeen zijn dit type dildo’s de eerste opstap naar een seksspeeltje. Naast vibrators zijn dildo’s nog steeds de populairste sextoys die verkrijgbaar zijn.

Blijf gezond en geniet! Dat is belangrijk in deze tijd, maar eigenlijk altijd.

.

Pin It