Make up

Make-up tips voor de zomer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

In de zomer make-up dragen kan heel lastig zijn. U gaat bijvoorbeeld zwemmen of het zweet gewoon van uw gezicht af.

Het beste is natuurlijk om helemaal geen make-up te dragen. Vaak is alleen een laagje dagcrème met SPF en waterproof mascara in de zomer al voldoende. Maar wilt u dan toch make-up dragen en kan u echt niet zonder? Dan heb ik hier een paar tips voor u zodat uw make-up langer blijft zitten

Waterproof
Begin met het kopen van waterproof make-up. Heb van waterproof make-up alleen geen te hoge verwachtingen. Deze blijft wanneer u bijvoorbeeld gaat zwemmen wel langer zitten maar zou naar ver loop van tijd ook gaan uitlopen en er af gaan. Dit is met geen enkel trucje te voorkomen.

Oogschaduw
Breng oogschaduw basis of primer aan onder uw oogschaduw. Zo blijft deze langer zitten en voorkomt u doorlopen.

Deppen
Dep de foundation en primer op uw gezicht. Dit trucje gebruiken ‘s Werelds grootste make-upartiesten en zo blijft het langer zitten. Dit geld ook voor concealer

Blush
Gebruik uw poeder blush? Ga dan zomers over naar de crème blush deze blijft langer zitten. Ook is deze voor de zomer veel mooier.

Wenkbrauwen
Tekent u uw wenkbrauwen bij met een potlood? Zorg dan bij het aanschaffen van uw potlood dat deze ‘wax’ bevat. Deze stof zorgt ervoor dat u uw vers getekende wenkbrauwen niet uit kan vegen of kan wegzweten.

.

Pin It