Menu
Yoga

Yoga trends

Yoga, er zijn zo veel verschillende vormen! Die ga ik hier dus ook niet allemaal beschrijven. Wat hieronder wel beschreven gaat worden? De yogatrends van tegenwoordig.

Acro Yoga
Dit is een nogal sociale vorm van yoga. Dit is namelijk duo-yoga. Het is een combinatie van yoga, turnen en acrobatiek. Er zitten nogal wat oefeningen tussen waar u lef voor nodig heeft. Bent u er klaar voor?

Baby Yoga
Dit wordt steeds populairder, de mama & baby yoga! Het heeft zo veel voordelen. Zelf heeft u de beweging die u nodig heeft, daarnaast bent u bezig met uw kind. Dit zorgt voor een hechtere band én het scheelt weer oppaskosten.

Zwangerschaps Yoga
Voor u aan de baby yoga kunt, is er eerst de zwangerschaps yoga. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat yoga erg goed kan zijn tijdens de zwangerschap. Het is een fysieke en mentale voorbereiding op de bevalling.

Aerial Yoga
Ook wel, yoga met een hangmat. Of nouja, een soort hangmat dan. Deze hangt ongeveer een halve meter boven de grond. Met deze yoga maakt u gebruik van de zwaartekracht en van uw eigen gewicht. Dit is best een uitdagende, maar ook een ontspannende work-out.

Mannen yoga
Ja! Leuk hé? Dit wordt ook steeds populairder. Nog even en dan kunt u gezellig met de man naar yoga!