Menu

Je huis is nog steeds mooi maar toch. Je keuken wordt al wat ouder en de badkamer is ook niet meer wat het is geweest. Tijd voor een upgrade! Maar hoe betaal je dat dan?

Ook wanneer je geen enorme spaarpot hebt is het mogelijk om je dromen te verwezenlijken.

Het loont om te kijken naar de voordelen van een persoonlijke lening om de verbouwing van je huis of bijvoorbeeld een nieuwe auto te kunnen betalen.

Wat zijn de voordelen van een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening kenmerkt zich door een vaste looptijd en een vast rentepercentage. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je in totaal kwijt bent. En heb je tussentijds geld over? Dan kun je bijna altijd boetevrij aflossen. Voor de verbouwing van je huis is het zelfs mogelijk om een deel van de rente af te trekken (zolang het maar gebruikt wordt om je huis te verbeteren)

Vaak kiezen mensen ervoor om naar hun bank te gaan om zo’n lening af te sluiten omdat zij de bank al kennen. Zij staan er alleen niet bij stil dat de rentepercentages eigenlijk best hoog zijn in vergelijking met online aanbieders. Het verschil zit hem in de hoge kosten die banken kwijt zijn aan adviseurs en dure kantoorpanden.

Voor leningen loont het daarom ook om online te vergelijken. Zo kom je erachter dat je veel geld kunt besparen wanneer je een persoonlijke lening bij een online aanbieder afsluit. Zij hebben het voordeel dat zij met meerdere kredietverstrekkers werken en geen dure kantoorpanden en adviseurs hebben. Op die manier ben je een stuk minder voor je lening kwijt!