Kinderen

Met deze leuke extra’s bezorg je je kind echt een gelukkige verjaardag!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Is je kind binnenkort jarig? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om er een spektakel van te maken! Naast het cadeau dat je geeft, zijn er nog meer extra’s om aan te denken. Zo maak je er echt een geweldige dag van: aan alles is gedacht. We zetten onze tips op een rijtje – lees ze allemaal!

Een ballon voor de verjaardag

Ballonnen zorgen altijd voor een lach op het gezicht! Zéker bij een verjaardag. Een eenvoudig gebaar om er meteen een heus feest van te maken in huis. En hoe leuk is het als de ballon op de dag zelf wordt bezorgd, zodat je zoon of dochter ‘m zelf kan uitpakken? Bij Fruitzaam Gifts kun je heel gemakkelijk een ballon versturen, die wordt bezorgd in een flinke doos. Zeker een feestelijke verrassing! Je hebt veel ballonnen om uit te kiezen – zo zit er sowieso iets moois voor jouw kind tussen.

Versier het huis met slingers

Niet alleen een ballon zorgt voor een feestelijk gevoel in huis, ook slingers dragen daar natuurlijk aan bij! Versier de avond van tevoren daarom stiekem de woonkamer met feestslingers, zodat je kind ’s ochtends meteen een waar verjaardagsparadijs binnenstapt. Zo kan de dag niet beter beginnen! En uitpakken mag: verschillende slingers bij elkaar ophangen maakt het effect alleen maar leuker.

Een overheerlijke taart

Een lekkere taart mag wat ons betreft niet ontbreken aan een verjaardagsfeest. Heerlijk, die zoetigheid. Kies de taart uit die je kind het lekkerst vindt – het is immers zijn of haar dag. En omdat het zo’n feestdag is, mag er gewoon een groot stuk worden gegeten. Hoe je het nog spectaculairder kunt maken? Met kaarsjes op de taart, uiteraard met het aantal naar de leeftijd van je kind. Uitblazen maar!

Koekjes of cakejes versieren

Versieren van koekjes of cakejes

Heeft je kind geen zin in taart? Dan zijn er nog meer opties om aan te denken! Cakejes versieren is al jarenlang een populaire keuze. Zo kunnen jullie lekker in de weer zijn met cake, glazuur, hagelslag en stukjes chocolade. Zelf koekjes bakken is ook een hele leuke bezigheid op de verjaardag van je kleine. En dat ruikt toch zó goed, vers uit de oven!

Het favoriete maal van de jarige

We blijven nog even in het thema van eten hangen, want ook het verjaardagsdiner is natuurlijk van belang! Laat je kind zijn of haar lievelingsmaaltje bedenken om die dag te eten. Patat, pizza, pasta, pannenkoeken – grote kans dat het een van de populaire maaltijden die met de letter ‘p’ beginnen wordt. Die zijn nu eenmaal zo feestelijk!

Een feestelijke activiteit

Wat je nog meer kunt doen op de verjaardag van je kind? Een feestelijke activiteit maakt de dag toch wel compleet! Ook hier geldt weer: voer iets uit wat jouw kind het leukst vindt om te doen. Van knutselen tot wandelen in het bos, van een bezoek aan de dierentuin tot shoppen – om maar wat voorbeelden te noemen. Als jij gewoon lekker vrolijk meedoet, is de dag het allerleukst. Laat de wensen van je kind centraal staan: zo wordt het een verjaardagsfeest dat helemaal geslaagd is. Hoera!

.

Pin It