Menu
Make up

Natuurlijke make-up look, hoe doet u dit?

Natuurlijke make-up look

Draagt u nooit make up maar is er een speciale gelegenheid waar bij u er mooi uit wilt zien. Draagt u juist veel make up maar wil u gaan voor een natuurlijke make-up look?

Lichte foundation

Probeer niet te veel foundation te gebruiken. Soms zien we dat iemand een dikke laag make-up op heeft wat er dus absoluut niet natuurlijk uit ziet. Vaak verbergt het de schoonheid alleen maar door bijvoorbeeld sproetjes of een moedervlek weg te halen. Kijk dus uit met te foundation en gebruik dus het liefst zo min mogelijk.

Bruine mascara

Waar veel mensen toch voor zwarte mascara kiezen is de kleur bruin veel natuurlijker. Zo krijgt u dus wel mooie lange wimpers met veel meer volume. Het maakt uw ogen ook een stuk zachter dan wanneer uw zwarte mascara zult gebruiken.

Gebruik een lipstick in uw eigen kleur

Wanneer u mooie lippen wilt hebben kunt u het beste kiezen voor een kleur die zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur in de buurt komt. Zo benadrukt u de lippen maar dan wel met een natuurlijke make-up look. Wanneer u kiest voor een donkere of lichtere kleur zien we gelijk dat dit niet uw eigen kleur is.

Natuurlijke wenkbrauwen

Veel mensen tekenen er een harde en donkere wenkbrauwen. Dit is wel het laatst dat er natuurlijk uit ziet. Probeer dan ook uw wenkbrauwen niet te vaak te epileren maar zorg voor mooie volle wenkbrauwen. Wanneer u ze toch wat bij wilt tekenen probeer dan ook echt wat haartjes te tekenen in plaats van het volledig in te kleuren. Kies ook hiervoor een kleur die wat lichter is en goed bij uw huid past, een donkere kleur maakt het gezicht alleen maar harder en vaak ook strenger.

Gaat u al voor een natuurlijke look of gaat u binnenkort deze tips toepassen?