Menu
Cosmetische operaties

Cosmetische ingrepen worden steeds populairder

Cosmetische ingrepen worden steeds populairder

Cosmetische ingrepen zijn tegenwoordig erg populair. Ook in Nederland zie je een toename van personen die cosmetische ingrepen ondergaan. Niet alleen vrouwen maken hier gebruik van, ook mannen zie je steeds vaker fillers of botox gebruiken. Er zijn tal van cosmetische ingrepen mogelijk die allemaal een ander doel hebben. Zo heb je botox en fillers om eventuele rimpels weg te werken, kan je met ooglidcorrecties je uitstraling veranderen en is het mogelijk om een borstverkleining of borstvergroting te laten uitvoeren. Cosmetische ingrepen zijn er in vele vormen en maten maar het meest populair op dit moment zijn toch wel de fillers.

Wat zijn fillers?

Wanneer je veel last van rimpels hebt kan dit van invloed zijn op je uitstraling. Hoewel rimpels bij het proces van ouder worden horen kan het soms lastig zijn om dit te accepteren. Het laten plaatsen van fillers kan dan een goede optie zijn omdat deze de contouren in het gezicht herstellen zonder de gezichtsuitdrukking te veranderen. Fillers kan je overal laten plaatsen en ze zullen je een jonger en zachter gelaat geven. Of het nu gaat om rimpels rondom je mond, je ogen of in je nek; fillers kunnen overal. Het voordeel van de fillers is dat ze 9 maanden tot een jaar blijven werken. Daarna kan je zelf kiezen of je de behandeling wilt herhalen of niet.

Wat zijn fillers

De voordelen van fillers?

Het plaatsen van fillers is een eenvoudige ingreep zonder dat daar een operatie voor nodig is. Dit verklaart ook direct de populariteit, aangezien de ingreep zeer eenvoudig en vrijwel pijnloos is. De fillers laten de jeugdige uitstraling terugkomen, zonder dat er een risico is dat de behandeling niet aanslaat. Door het inspuiten van een vloeistof worden kleine contouren weggewerkt. De vloeistof wordt uiteindelijk door het lichaam opgenomen zonder dat je hier last van krijgt. Na een periode van 9 maanden tot een jaar kan je de behandeling eventueel herhalen. Het inspuiten van fillers is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor iedere plek in het gelaat. Dus of je nu graag vollere lippen wilt of die kraaienpootjes weggewerkt wilt hebben; echt alles is mogelijk!

Ben je dus op zoek naar manieren om een jeugdige uitstraling te krijgen zonder dat je daarvoor een operatie wilt ondergaan? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van fillers. Met een kleine naald wordt vloeistof ingespoten in de rimpels zodat de contouren van het gezicht worden hersteld. Je blijft je eigen uitstraling behouden terwijl je er toch een stuk jonger uitziet. Het gebruik van fillers is enorm populair mede doordat de ingreep zeer eenvoudig en pijnloos is. De behandeling kan op het hele lichaam worden uitgevoerd en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor vrijwel iedere leeftijd. Een ideale manier dus om je jonge uitstraling terug te krijgen!