Werk

Waarom een nieuw ondershirt comfortabel is bij het thuiswerken

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ondershirts, T-shirts of tanktops zijn onverminderd populair bij mannen. We dragen ze onder overhemden om ervoor te zorgen dat zweet niet direct zichtbaar is op het overhemd. We dragen ze onder truien en pullovers omdat het comfortabel zit. Maar we dragen ze ook omdat ze gewoon mooi zijn. Aangezien we steeds vaker thuiswerken is het verleidelijk om lekker uit je bed te rollen en in hetzelfde ondershirt achter de laptop te kruipen. Toch is dat niet zo’n goed idee. Je shirt bepaalt je stemming. Ga maar na, als je een nieuw schoon shirt aantrekt voel je je gelijk fris en zelfverzekerd. Bij shops zoals Dimenno die gespecialiseerd zijn in ondermode hebben ze voor elke gelegenheid het perfecte ondershirt. Hier geven we je een paar handige tips om het ideale ondershirt te vinden om thuis in te werken.

Shirt onder je overhemd
Als je graag een overhemd draagt is het een goed idee om te kijken naar een slim-fit ondershirt. Deze is meestal gemaakt van katoen dat stretcht en ademt. Op deze manier zit het shirt streak om je lichaam en heb je geen last van overtollige stof die opbolt onder je overhemd. Knoop je altijd je overhemd tot de kraag dicht of draag je een stropdas? Kies dan voor een ondershirt met een rond boothals, zo zie je de contouren niet door je overhemd heen. Draag je wel een overhemd maar laat je de bovenste knoopjes los? Dan is een ondershirt met V-hals de beste oplossing. 

Onzichtbaar comfort
Je wil natuurlijk niet dat je ondershirt zich duidelijk aftekent onder je overhemd. Dus naast een slim-fitmodel is het zaak om bij een licht overhemd een lichte kleur ondershirt te dragen. Probeer ook eens een ondershirt in huidskleur om te zien of dat voor je werkt. Wanneer je een donker overhemd draagt of een overhemd dat niet doorschijnt kun je daaronder elk ondershirt dragen. Dus gewoon basic slim-fit wit of zwart is dan prima. 

Warm aanbeloven onder een trui
Onder een trui, pullover of vest kun je eigenlijk elke ondershirt dragen. Maar de hals speelt hierbij wel een rol of het staat of niet. Als je bijvoorbeeld een pullover met V-hals draagt kun je daar een ondershirt met V-hals onder dragen. Die is dan vrijwel niet zichtbaar. Toch kan een ronde hals ook. Bijvoorbeeld als de kraag van het ondershirt een printje heeft. Onder een trui of pullover is sowieso een ondershirt met ronde hals aan te raden. Dat zit gewoon lekkerder. 

.

Pin It