Health.nl Sinds 1999 uw gezondheidsgids en zoekmachine

Waarom je een keer met een medium gepraat moet hebben

Lang niet iedereen staat er voor open: contact met een waarzegger of helderziende. Iemand die aan jou vertelt hoe de toekomst eruit ziet of legt contact met een dierbare die overleden is. Het is niet voor iedereen weggelegd en velen geloven er niet in. Toch zou eigenlijk iedereen een keer een afspraak moeten maken met een waarzegger. Waarom? Dat lees je hier.

Je kan het niet weten tot je het zelf meegemaakt hebt

Vaak lees je online de ervaring van mensen die eerst niet geloofden in de kracht van een waarzegger, en die na een consult helemaal omgekeerd zijn. De waarzegger zei dan vaak iets wat ze echt niet hadden kunnen weten. Vaak is dat de reden dat ze er nu wel in geloven. Mensen die dit vervolgens lezen denken wellicht dat het onzin is, en dat ze maar wat zeggen. Toch kun je hier eigenlijk niet over oordelen, tot je zelf ook met een waarzegger in contact bent geweest. En misschien weet je hierna nog steeds niet of het nou allemaal doorgestoken kaart was of dat iemand echt naar jouw toekomst gekeken heeft, maar dan weet je tenminste wel hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat.

Het zorgt voor nieuwe inzichten

Medium zorgt voor nieuwe inzichten

Of je nou wel of niet gelooft in de gaven van een medium, het kan helpen met het krijgen van nieuwe inzichten. Zo kan het zijn dat het medium jou dingen vertelt waar je zelf nog helemaal niet aan gedacht had. Dat hoeft ook niet iets te zijn waar je helderziend voor moet zijn om het te bedenken, maar gewoon iets waar je door denkt ‘je hebt gelijk!’. Het stelt veel mensen gerust, en misschien word jij ook op verschillende gebieden gerust gesteld. Denk bijvoorbeeld aan je liefdesleven of financiële situatie. Het kan zorgen voor hoop en een steuntje in de rug, ook al wist je niet dat je dit nodig had.

Een vertekend beeld

Als je denkt aan een waarzegger, waar denk je dan aan? Grote kans dat je een figuur met een glazen bol voor je ziet. Toch is dit helemaal geen juist en accuraat beeld. Waarzeggers en mediums zijn normale mensen waar je gewoon op een normale manier mee kunt praten. Je kan het zo ‘zweverig’ maken als je zelf wil. Als je een keer daadwerkelijk met een medium gepraat hebt, weet je waarschijnlijk dat de ervaring heel anders was dan je had verwacht. Je kunt zelfs online met helderzienden praten. Doe dit bijvoorbeeld met de waarzeggers van mediumchat.nl.

Geplaatst door