Health Sinds 1999 uw gezondheidsgids en zoekmachine

5 Voorbeelden van gezonde relatiegeschenken

Relatiegeschenken worden al jaren gebruikt om bestaande relaties te verbeteren of nieuwe relaties aan te gaan. Op het gebied van zaken zijn deze relatiegeschenken dan ook niet alleen populair; maar ook ontzettend belangrijk. Maar om iedere relatie nu een usb stick of koffiemok mee te geven – dat is waarschijnlijk ook niet helemaal wat je zoekt. Je vindt hier dan ook een aantal gezonde relatiegeschenken waarmee je zeker een indruk achterlaat bij de ontvanger!

  1. Verzorgingsproducten personaliseren

Wanneer dit bij je onderneming past, kunnen verzorgingsproducten het ideale relatiegeschenk zijn. Zowel voor mannelijke als vrouwelijke relaties zijn dit altijd leuke producten om te ontvangen; ze hebben er namelijk ook daadwerkelijk echt wat aan. Om deze relatiegeschenken wat specifieker en persoonlijker te maken kun je deze laten bedrukken. Heb je bijvoorbeeld een labello als relatiegeschenk, dan laat je deze gewoon bedrukken met een leuke quote en het logo van de onderneming.

  1. Dranken en etenswaren

Er zijn maar genoeg gezonde dranken en etenswaren te vinden die samengebracht kunnen worden in een mooi pakket. Vul een mandje met verse, biologische producten of kijk wat de lokale boeren allemaal voor lekkers en gezonds klaar hebben liggen. Je kan het geschenk ook specialiseren richting bepaalde productcategorieën zoals bijvoorbeeld superfoods of vegetarisch eten.

  1. Boeken en literatuur

Een ander leuk geschenk dat altijd met open armen ontvangen wordt is een goed boek. Of dit nu een leuk boek is met inspirerende spreuken, een receptenboek vol gezonde recepten of een boek om stap voor stap te leren mediteren. Je kan er alle kanten mee op! Wil je het neutraal en toch leuk houden? Ga dan voor een boek vol inspirerende quotes en spreuken; ‘the little book of inspiration’ of een selectie ‘omdenken’ kaartjes zijn hier een leuk voorbeeld van. Gezondheid is natuurlijk niet alleen fysiek.

  1. Sportartikelen

Ook sportartikelen zijn ontzettend populair in de wereld van relatiegeschenken. Een paar gewichten (met logo van de onderneming natuurlijk) om ook thuis te kunnen sporten, speciale oordopjes voor het sporten of zelfs een toffe bedrukte bidon. Of je relatie nu daadwerkelijk een actieve sporter is of niet; dit soort geschenken komen altijd wel ergens van pas.

  1. Activiteiten

Heb je voldoende budget tot je beschikking? Dan kun je ook een gezonde activiteit cadeau doen. Dit kan klein, zoals bijvoorbeeld een set waarmee thuis lekkere sushi gemaakt kan worden, of een echte beleving zoals een massage of een dagje spa. Het is maar net wat er aansluit bij jouw onderneming.

Geplaatst door