Sexualiteit

Ongemakken in bed, hoe kun je ze voorkomen?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: een ongemakkelijke situatie in bed tijdens de seks. De een schaamt zich voor zijn of haar lichaam terwijl de ander met geen mogelijkheid een erectie krijgt. Maar hoe kun je dit soort situaties voorkomen? We zetten enkele mogelijkheden op een rijtje.

Geen erectie krijgen
Het is een veelvoorkomend probleem in de slaapkamer, het niet kunnen krijgen van een erectie. Bij de een lukt het krijgen van een erectie helemaal niet terwijl anderen tijdens het voorspel wel een erectie hebben maar dit slechts van korte duur is. Fijn om te weten dat je niet de enige bent met dit probleem, maar je wilt liever hoe je het kunt oplossen! Gelukkig zijn er tal van zaken waarmee je rekening kan houden om toch een erectie te krijgen.

Een fout die veel mannen maken is door voor de seks flink te gaan drinken. Overmatig alcoholgebruik kan een negatieve invloed hebben op het krijgen van een erectie. Door ruim voor de seks te letten op je alcoholgebruik kan dit worden voorkomen.

Het kan ook met je zelfverzekerdheid te maken hebben. Misschien voel je je niet op je gemak als je in bed ligt met je partner. Het kan goed helpen om samen met je partner te praten over seks. Door het regelmatig te hebben over jullie seksleven of fantasieën zal er minder taboe rusten op de seks. Door vaker seks te hebben zal het ook steeds minder ongemakkelijk worden om de liefde te bedrijven.

Maar ook de omgeving kan bijdragen aan je zelfverzekerdheid. Als jij je schaamt voor je lichaam en liever niet in het felle licht seksueel contact hebt kun je de ruimte ook gezellig maken door kaarsjes of sfeerverlichting te plaatsen. Daardoor voel je je misschien meer op je gemak. Je kunt ook zachtjes muziek opzetten om de stiltes te doen verdwijnen. Het is aan jou om te ontdekken of je liever een rustig nummer op zet of wellicht wel hardstyle of techno.

Als het bovenstaande niet helpt kun je een erectie opwekken door middel van een erectiepil. Deze pillen zijn een prima hulpmiddel om toch een erectie te krijgen wanneer het echt niet lukt. De Libido Forte is een natuurlijke erectiepil die voor een betere bloedtoevoer naar de penis zorgt. Daardoor krijg je voor een langere tijd een stevige erectie, dus je hoeft je daar dan geen zorgen meer over te maken.

Bij sommige mensen heerst er een soort taboe op het gebruik van een erectiepil. Dit is echter nergens voor nodig, al bijna duizend jaar geleden werden stimulerende kruiden en planten in thee gebruikt voor seksuele stimulans. Tegenwoordig wordt het verwerkt in capsules waardoor je met slechts 1 capsule voor lange tijd een erectie krijgt. Zo kan de King Active tot wel 72 uur voor plezier zorgen.

Niet vochtig genoeg
Bij vrouwen kan het voorkomen dat zij wel opgewonden raken tijdens het voorspel maar dat niet terug te voelen is bij de vagina. Of soms wordt het tijdens de seks minder waardoor het op een gegeven moment niet fijn meer is voor beide personen. Gelukkig bestaat er daarvoor glijmiddel. Daardoor kunnen jullie gewoon blijven doorgaan tijdens de seks zonder je druk te maken over de vochtigheid van de vagina. Door de vele keuze in glijmiddelen is er voor iedereen een passend middel verkrijgbaar.

.

Pin It