Kinderen

Op zoek naar een ergonomische kinderwagen?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Het is eindelijk zover, je bent zwanger. Een belangrijk onderdeel bij het krijgen van kinderen is het uitzoeken van de kinderwagen. Er zijn talloze soorten en maten kinderwagens beschikbaar, maar welke kies je? Wat is een goede wagen voor zowel jou als voor je kindje? Waar moet je op letten bij het uitzoeken van de optimale kinderwagen? Dit is natuurlijk allereerst afhankelijk van je eigen smaak en wensen maar er zijn altijd zaken om rekening mee te houden. We bespreken hier onder een aantal aandachtspunten.

Ontspannen liggen

Allereerst is het natuurlijk van belang dat je kiest voor een ergonomische kinderwagen. Dat betekent dat de kinderwagen veilig, doeltreffend en comfortabel is.
De meeste tijd zal jouw baby namelijk onderweg in de kinderwagen liggen, waardoor het aandachtspunt moet zijn dat hij of zij lekker en ontspannen en uiteraard ook veilig ligt. Jouw kindje moet geen voorkeurshouding gaan ontwikkelen. Zo is de Babyzen YOYO een perfect ontworpen ergonomische kinderwagen waarin jouw kind in de juiste houding zit en ligt, hetgeen zorgt voor de beste ontwikkeling van de spieren en gewrichten.

Handzaam in gebruik

Naast dat de ergonomische kinderwagen fijn en prettig moet zijn voor het kind is het ook een essentieel dat de kinderwagen voor de vader of moeder prettig is in het gebruik.  Zo is het fijn als de ergonomische wandelwagen licht en klein is, waardoor je deze eenvoudig opgeklapt en gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De Babyzen YoYo is een ideale wandelwagen en uitermate geschikt om mee te nemen in het vliegtuig, vanwege de handzaamheid.

Handzaam in besturing

Naast de vereiste dat de ergonomische kinderwagen klein opgeborgen moet kunnen worden is het ook fijn als je deze met één hand kunt besturen. Zo houd je de andere hand vrij voor bijvoorbeeld het vasthouden van je andere kind, het opnemen van je telefoon of het dragen van een paraplu. Een goede kinderwagen moet schokbestendig en makkelijk te manoeuvreren zijn. Bovendien is deze uitgerust met een boodschappenmand of handige tas.

Op maat

De ergonomische kinderwagen is in veel verschillende kleuren te verkrijgen, waardoor je de kinderwagen naar eigen wens kunt bestellen. Door de ergonomische houding van het kind, de in hoogte verstelbare duwstang, die met één hand geduwd kan worden en de compactheid van de wagen wanneer deze opgevouwen wordt is de Babyzen YOYO de meest ideale ergonomische kinderwagen van dit moment. Zeker voor de vakanties zowel met de auto als met het vliegtuig is de kinderwagen prettig om mee te nemen.

.

Pin It