Menu
Online gezondheidsvoordelen / Sport

Sport en plezier op tv: 3 leuke apps

Gezondheid is natuurlijk erg belangrijk. Een bezoekje brengen aan de sportschool om fit te blijven, kan dan vaak niet uitblijven. Maar wat nu als daar even geen tijd of zin voor is? Ook dan kunt u toch lekker uw gang gaan. Dit kan ook nog eens thuis! Gewoon via uw televisie met verschillende beschikbare apps.

Vooral Samsung besteed voor u veel tijd aan deze applicaties. Als u thuis bent kunt u er altijd voor kiezen om te sporten. Hierdoor wordt sporten niet alleen gemakkelijk, het wordt ook nog eens leuk! U doet gewoon waar u zelf zin in hebt. Veel van deze leuke tv’s zijn al te vinden bij PlatteTVdiscounter.

Fitness VOD
Een van deze apps is Fitness VOD. Met deze applicaties krijgt u de mogelijkheid om vanuit huis met een persoonlijke trainer te fitnessen. De app heeft vele video’s tot zijn beschikking. Met Fitness VOD kunt u onder andere werken aan uw abs en cardio. Ook kunt u krachttrainingen doen. Hierdoor werkt u niet alleen aan uw gezondheid, maar kiest u ook nog eens wat het leukste is om te doen.

Abs
Abs-oefeningen betekenen het trainen van de buikspieren. Deze trainingen kunnen erg nuttig zijn. Het helpt het verbeteren van de ademhaling en bij het hoesten en niezen krijgt u minder last. Voor het trainen van de abs hebt u verschillende oefeningen tot uw beschikking.

samsung-apps
Source: Youtube

Cardio
Met behulp van cardiofitness wordt gewerkt aan de hartslag. Het heeft als doel om de hartslag constant te laten verlopen als verschillende oefeningen gedaan worden. Cardio kan ook helpen om af te vallen.

Your Yoga
Een andere app die op de televisie gezet kan worden is Your Yoga. Het lichaam kan hierdoor een worden met geest en gevoel. Er zijn drie niveaus getraind worden: beginners, gemiddeld en gevorderd. Zo kan iedereen zijn eigen niveau kiezen. U kunt heel gemakkelijk balans in uw leven vinden.

Your yoga
Source: Samsung

Cyberbike
Met een speciaal ontworpen Cyberbike is het mogelijk om voor de televisie te fietsen. Dit kan ook nog eens op een leuke en interactieve manier. In de app krijgt u toegang tot verschillende vervoermiddelen. Gaandeweg kunt u accessoires voor deze voertuigen vrijspelen. Leuk voor iedereen! Het is nog eens gezond ook!