Dieet

Diëten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Er zijn zo veel verschillende soorten diëten. Welk dieet moet u nou kiezen? Welk dieet is het meest effectief? Het is lastig te zeggen welk dieet het beste is. Het ligt namelijk ook aan uzelf welk dieet het meest effectief is. Belangrijk is dat u een dieet kiest die u goed kunt volhouden en waar u zich prettig bij voelt. Hieronder een aantal bewezen effectieve diëten.

Het ziekenhuisdieet
Dit dieet wordt steeds vaker gebruikt, niet alleen maar in ziekenhuizen. Van oorsprong is het een dieet, voor mensen die te veel gewicht hebben om geopereerd te kunnen worden. Door deze methode te gebruiken vallen ze al snel genoeg af, om toch de operatie te kunnen ondergaan. Wat lastig is aan dit dieet, is dat u echt een stuk minder eet dan u gewend bent. U kunt dit ook wel een crashdieet noemen. Dit dieet mag u ook maar een week volgen, daarna moet u weer gezond en voldoende eten. Dan moet u enige tijd wachten voor u het dieet weer mag herhalen.

Koolhydraatarm dieet
Dit is een dieet waarbij er zo veel mogelijk wordt geprobeerd om slechte voedingsstoffen te vermijden. Het zorgt voor een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Het betekent wel dat u geen chips en snoep meer mag eten. Dit zijn namelijk ongezonde producten waar veel koolhydraten in zitten. Waar u tijdens dit dieet wel op moet letten, is dat u nog wel een aantal koolhydraten binnenkrijgt. Een tekort aan koolhydraten is ook niet gezond.

Eiwitdieet
Het eiwitdieet is vrij populair. Het is een dieet waar u niet lusteloos van wordt, waarbij u geen hongergevoel heeft en u verliest geen spiermassa maar alleen vet! Daarnaast ziet u al snel resultaat, het is dus ook een geschikt dieet voor mensen die snel gewicht willen verliezen.

Appeldieet
Ja echt, die bestaat. Het dieet zit simpel in elkaar. Door elke keer eerst een appel te eten voor u begint aan uw maaltijd, krijgt u uw eetlust onder controle. U eet minder, omdat u al een appel hebt gehad. Daarnaast hebben de vitamines en mineralen een positief effect op uw lichaam. Dit dieet is niet voor mensen die snel gewicht willen verliezen. Het is een langzame manier om gewicht te verliezen, maar dat betekent wel dat u het volledig ontspannen kunt volbrengen.

Er zijn nog veel meer diëten, maar dit zijn 4 van de meest effectieve diëten. Welk dieet past het beste bij u?

.

Pin It