Health Sinds 1999 uw gezondheidsgids en zoekmachine

Zakelijke vitaliteitstrainingen

stressGezonde, vitale werknemers zijn productiever, minder ziek en gemotiveerd. Medewerkers krijgen dagelijks prikkels die stress opleveren en hun functioneren beïnvloeden. Dit hoeft niet per definitie op het werk te zijn, ook veel privésituaties zorgen voor stress. Hoe zorgt u ervoor dat uw werknemers gezond en vitaal zijn?

Vitaliteit en gezondheid
Essentieel voor u medewerkers is een goede balans te vinden tussen fysieke, mentale gezondheid en het voorkomen van stress. Er is een nauwe relatie tussen de (emotionele) gezondheid van mensen en hun (zakelijk) functioneren. Door uw medewerkers te helpen met hun gezondheidsbewust zijn, bevordert u het functioneren van uw medewerkers en verlaagt u het ziekteverzuim.

Vitaliteitstraining
Vitaliteitstrainingen helpen uw medewerkers bewust te maken van vitaliteit en gezondheid. De trainingen leren deelnemers om te gaan met stress, maar ook stress te voorkomen. Bijkomend voordeel is dat het welzijn van de werknemer wordt vergroot.

Medewerkers kunnen door een 6 weeks programma hun vitaliteitsbewustzijn vergroten. Het programma combineert een online training met een aantal workshops. Het resultaat is een gezondheidsbewuste, vitale medewerker met minder ziekte verzuim. Workmassage biedt onder andere vitaliteitstrainingen aan, maar ook andere oplossingen.

De training is bedoeld voor bedrijven die hun personeel productief willen inzetten en het ziekteverzuim verlagen.

Vragen?
Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen. Ook gezondheidsmanagement bij Workmassage kan helpen uw medewerkers te motiveren en hun productiviteit te vergroten. Wij informeren u graag over onze oplossingen!

Geplaatst door