Sport

Six pack? Met deze drie trucs lukt het!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Voor velen lijkt het iets onhaalbaars, maar in veel gevallen is dat het toch niet; het creëren van een aantal blokjes op je buik. Het gaat er vooral om dat je de juiste tips en trucs kent. Aan de hand daarvan kun je -relatief snel- een prachtig resultaat behalen. De meeste mensen houden deze trucs natuurlijk het liefste geheim, toch zijn er een aantal tips bekend die een goede basis leggen voor een six pack!

Inhoud

1.      80% eten

Je kunt marathons gaan lopen en honderden kilo’s ijzer optillen, maar wanneer je niet kritisch naar je eten en voedselschema kijkt dan kun je die blokjes uiteindelijk wel vergeten. Men zegt wel eens dat 80% van het resultaat afhangt van wat je eet. Of het exact dit percentage is, is natuurlijk de vraag maar op hoofdlijnen is dit zeker juist. Het gaat niet alleen om het beperken van het aantal calorieën maar juist ook om het eten van de goede dingen. Wanneer je druk bent en toch die sixpack wilt kan het zeer behulpzaam zijn om gebruik te maken van kant en klare koolhydraatarme maaltijden. Zo hoef je zelf niet over de voedingsstoffen na te denken maar werk je wel aan een prachtig resultaat.

2.      Training

Training

Om een sixpack op je buik te krijgen is het belangrijk dat je aan krachttraining doet. Dit is belangrijker dan cardio training. Cardio is namelijk vooral gericht op het verminderen van je vetpercentage, iets wat je (alleen maar) met de juiste voeding niet kunt bereiken. Daarom is de focus op krachttraining leggen een must, anders is er geen sixpack te bekennen. Hoe vaak je moet trainen? Met drie keer in de week ben je al heel goed bezig.

3.      De rest

Heb je bovenstaande op orde? Dan ben je al heel goed bezig, om het proces nog een extra duwtje in de goede richting te geven kun je fitness supplementen gebruiken. Deze zijn geheel legaal en in veel gevallen ook nog eens super lekker. Ze zorgen net voor dat beetje extra, waarmee jouw doel iets sneller kan worden behaald. Ook zorgt het ervoor dat je geen tekorten aan vitamines en mineralen opbouwt, iets wat zeer belangrijk is bij een proces van aftrainen.

Kortom, een uitzondering daargelaten is het voor iedereen mogelijk een mooie en strakke buik te creëren. Bij de één zal het resultaat iets sneller zichtbaar zijn dan bij de ander, maar laat dit nooit een argument zijn om niet te starten. Ook bij jou zijn er relatief snel stappen te maken!

.

Pin It