Zintuigen

Denk aan de gezondheid van je oren en bekijk de mogelijkheden voor een online hoortest

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Doe een online hoortest als je makkelijk en snel wilt weten of je nog goed hoort. Veel mensen twijfelen of ze nog wel goed horen. Het lijkt echter een enorme stap voor ze te zijn om naar een winkel voor gehoorapparaat en te gaan. Dit geldt vooral voor jongere mensen. Naar een opticien gaan voor een bril wordt heel normaal gevonden. Een gehoortoestel, dat is toch alleen iets wat oude mensen nodig hebben?

De gezondheid van je oren

Gehoorverlies was vroeger vooral iets voor ouderen. Maar gehoorschade is niet leeftijdsgebonden, iedereen kan gehoorschade oplopen. Tegenwoordig lopen steeds meer jongeren gehoorschade op. Dit komt doordat ze veel vaker in contact komen met harde geluiden. Denk hierbij aan een koptelefoon met muziek en een concert. Het geluid van de telefoon wordt ook veel te hard gezet door jonge mensen.

Schade aan het gehoor kun je voorkomen door je oren goed te beschermen. Denk goed aan de gezondheid van je oren. Als de oren eenmaal beschadigd zijn, dan kun je niet meer terug. Er bestaat geen genezing voor gehoorverlies. De oren kun je beschermen door tijdens concerten, festivals etc goede oordoppen te gebruiken.

De hoortest

Een gehoortest online wordt tegenwoordig vaak door een audicien aangeboden. In de vertrouwde omgeving van je eigen huis kun je op je computer een test doen. Dit is een laagdrempelig systeem om te zien of je schade aan je gehoor hebt opgelopen. Na een eenvoudige test met video en vragen achteraf, weet je snel of je last hebt van gehoorverlies en of je een hoortoestel nodig hebt. Blijkt uit de online hoortest dat je gehoorverlies hebt? Maak dan een afspraak bij een audicien!

Hoortest online

Bezoek je audicien

Hoorwinkels zitten door heel Nederland. Er is er altijd wel één bij jouw in de buurt te vinden. We kunnen je helpen om vast te stellen hoe ernstig de schade is, en wat voor hoortoestel je eventueel nodig hebt. Als uit de online hoortest blijkt dat je geen schade hebt dan kunnen we ook helpen aan een goede gehoorbescherming. We hebben oordoppen voor verschillende situaties. De gezondheid van je oren staat voor ons voorop.

Bij de grootste hoorwinkels werken experts die de tijd voor je nemen. Het is niet alleen lastig dat je niet meer goed kunt horen, het is ook vaak iets waarvoor je je schaamt. De medewerkers van de hoorwinkels geven je het beste persoonlijke advies.

.

Pin It