Hart en vaatziekte

Welke bloeddrukmeter is voor mij geschikt?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Als u op zoek bent naar een goede bloeddrukmeter, dan merkt u dat er een ruim aanbod is in types en merken. Daarnaast hebben bloeddrukmeters verschillende soorten functies. Buiten de, soms forse, prijsverschillen weet u ook niet welke bloeddrukmeter echt voor u geschikt is. Niet elke bloeddrukmeter is voor iedereen geschikt. Zo zijn er, speciale, klinisch gevalideerde, bloeddrukmeters voor diabetespatiënten. Er zijn ook bloeddrukmeters die speciaal geschikt zijn voor mensen met hartritmestoornissen. Deze bloeddrukmeters meten accurater voor hun specifieke doelgroep.

Er zijn zoveel mogelijkheden dat u eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet.

Kortom, u heeft bloeddrukmeter advies nodig.

Bovenarm- of polsbloeddrukmeter

De belangrijkste keuze die u moet maken is of wilt meten met een bovenarm- of polsbloeddrukmeter. Beide bloeddrukmeter types kunnen even accuraat meten maar zijn anders in gebruik. Een polsbloeddrukmeter lijkt in eerste instantie makkelijker in gebruik, echter het is hiermee moeilijker om een accurate meting te krijgen. Het meten met een polsbloeddrukmeter wordt daarom meestal niet aangeraden door Nederlandse (huis)artsen.

Verschillende merken

Er zijn veel verschillende merken die een bloeddrukmeter op de markt hebben uitgebracht. Het bekendste merk in Nederland is Omron. Dit merk biedt verschillende, betrouwbare bloeddrukmeters aan. Dit merk wordt onder andere aangeraden door Nederlandse cardiologen. Daarnaast zijn de merken Microlife, Hartmann Veroval, AND en Braun ook bekend met het leveren van kwaliteit bloeddrukmeters.

Bloeddrukmeter advies

Om de juiste keuze bloeddrukmeter te maken heeft u goed en deskundig advies nodig. Bloeddrukmeter.shop biedt u een handige keuzehulp. De keuzehulp helpt u met het bepalen welke bloeddrukmeter exact voor u geschikt is. De keuzehulp is volledig onafhankelijk en niet merkgebonden. Alle bloeddrukmeters die aanbevolen worden door de keuzehulp zijn klinisch gevalideerd voor nauwkeurigheid. De bloeddrukmeters zijn wetenschappelijk, onafhankelijk, getest op de betrouwbaarheid. Metingen die u uitvoert zijn derhalve accuraat. De keuzehulp wordt daarom ook aangeraden door de Nederlandse Hartstichting.

Over Bloeddrukmeter.shop

Bloeddrukmeter.shop is de Specialist in bloeddrukmeters en aanverwante medische hulpmiddelen zoals bloedsuikermeters, stethoscopen, saturatiemeters en weegschalen. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment betrouwbare en nauwkeurige bovenarm- en pols bloeddrukmeters. Wij zijn merkonafhankelijk en bieden u altijd de juiste keuze met persoonlijk en deskundig advies.

.

Pin It