Medicijnen en vaccinaties

De werking van een erectiepil onderbouwd

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Wanneer jij of je partner erectieproblematiek ondervindt, kan dit vervelende situaties veroorzaken. Het taboe bespreekbaar maken is de eerste stap, maar helpt dit onvoldoende, dan dient de erectiepil veelal als een goed alternatief. Maar wanneer zet je de stap om een erectiepil te nemen en wat zijn de gevolgen van dit hulpmiddel?

Hoe ontstaat erectieproblematiek?

Erectieproblematiek kan verschillende oorzaken hebben. Veelal begint de problematiek echter bij een zekere mate van onzekerheid, maar kan de problematiek ook ontstaan door fysieke problematiek en/of een gebrek aan seksuele spanning tussen jou en je bedpartner. Ervaar je erectieproblematiek, dan uit dit zich geregeld door middel van een vicieuze cirkel, die eruit kan zien, zoals hieronder aangegeven:

  • Faalangst zorgt ervoor dat je afgeleid raakt van je lichamelijke sensaties en minder makkelijk opgewonden wordt. Je bent dan teveel bezig in je hoofd: gaat het dit keer wel goed, wat zal mijn partner van mij vinden, is er iets mis met mij?
  • Je krijgt minder zin om te vrijen, omdat je denkt dat het toch wel niet zal lukken.
  • Als je partner onhandig reageert op een erectieprobleem, word je nog onzekerder.
  • De druk om de presteren wordt dan zo groot (‘als het nu maar wel lukt, het moet lukken!’) dat je je niet kunt overgeven aan je opwinding.

Hoe werkt de erectiepil?

Erectiepillen zorgen ervoor dat een erectie voor een langere tijd stand houdt en dat deze wat steviger is. Ze zorgen ervoor dat er meer bloed naar de penis kan stromen en dat het minder gemakkelijk weer weg stroomt. Hierdoor helpen ze bij opwinding de erectie te versterken en deze makkelijker in stand te houden. Wat belangrijk is om te beseffen, is dat een erectiepil zonder seksuele opwinding niet werkt. De pil zorgt er alleen voor dat de erectie blijft, maar zorgt er dus niet voor dat deze ontstaat.

Aanrader: Libido Forte

Libido Forte is een van de bekendste en meest krachtige erectiepillen die er is. Het merk Libido Forte wordt dan ook veel verkocht in Europa en wordt al jaren gebruikt door duizenden mensen. Een erectiepil kopen, zoals die van Libido Forte, bieden dus een grote kans van slagen. In Azië wordt Libido Forte al heel lang gebruikt als hulpmiddel voor de man om een erectie te krijgen. Door deze stimulans wordt ook meer lustgevoel opgewekt. Libidoforte is een capsule van gelatine met daarin een mengsel van droge kruidenextracten. Dit betekent dat dit product uitsluitend ingrediënten op natuurlijke basis bevat.

.

Pin It