Man

Mannen vinden frikadel lekkerste snack

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een dikke 6% van de Nederlandse mannen houdt van een vette hap na de seks. En wat ze dan snacken? Het liefst een frikadel.

Want 55% bestempelt de aloude lange lummel als favoriete snack, met de kroket (42%) als goede tweede. Dit blijkt uit het Grote Snack Onderzoek van Panorama.

Een broodje hamburger of bamischijf bestelt de Nederlandse man ook graag in de snackbar terwijl de vegetarische kroket op een magere 1% blijft steken. Friet eten zonder saus vindt de Nederlandse helemaal niets: slechts 2 procent doet dat. Favoriete sauzen op de friet zijn mayonaise (49%), satésaus (45%) en speciaal of oorlog (respectievelijk 30% en 28%). Snacken uit de muur, daar houdt de Nederlandse man niet van. Maar liefst 50% doet dat nooit. Vers uit het vet is bij de echte man favoriet.

De pizzaman

Eten bestellen is ook al niet geliefd bij de mannen van Nederland. 53% doet dat nooit. 4% doet dat meerdere keren per week. Als ze dan toch laten bezorgen is de pizzaman de favoriet, bij 62% van de mannen. Indonesisch is met 2% het minst geliefd om te laten bezorgen. En als ze de pizzalijn bellen, dan bestellen mannen het liefst een pizza Peperoni/Salami. Al scoren de Shoarma, Calzone en Hawaii ook niet slecht. Slechts 1% waagt zich wel eens aan een vegetarische pizza.

.

Pin It