Menu
Baby's

Gezond Groeien

Alle weetjes voor (aanstaande) moeders in 1 app: GezondGroeien

De nieuwe mobiele app ‘GezondGroeien – weetjes voor mama’ van het Voedingscentrum biedt (aanstaande) moeders altijd en overal betrouwbare informatie. Ze vinden er antwoorden over gezonde voeding tijdens de zwangerschap en voor hun kind.

De app staat boordevol interessante weetjes en handige tips die zijn afgestemd op de leeftijd van het kind. Moeders kunnen de groei en ontwikkeling van hun kind in de buik en de eerste jaren daarna volgen.

Recepten, check- en verlanglijsten
In de app staan verder leuke recepten voor oefenhapjes, maaltijden, hapjes tussendoor en toetjes, zodat ouders altijd iets lekkers kunnen maken. Met de handige checklist kunnen ze zich goed voorbereiden op de komst van hun baby. En met een verlanglijstje delen ze al hun wensen met hun vrienden.

Download de app
De app is gratis beschikbaar in de iPhone-store: https://itunes.apple.com/nl/app/gezondgroeien/id691899553?mt=8. De Android-versie van de app verschijnt in oktober. De al bestaande Facebook-app is ook vernieuwd en te vinden via apps.facebook.com/gezondgroeien. Al meer dan 10.000 moeders gebruikten deze app.