Uiterlijke verzorging

Trakteer jezelf op een nieuwe outfit (juist nu!)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Heb jij ook behoefte aan wat frisse, nieuwe energie? De afgelopen tijd brengen we veel tijd door in huis en achter onze computer. Online afspraken voor werk of privé zullen je vast bekend voorkomen. Zo zijn er dan ook veel trends ontstaan door deze ontwikkeling in ons dagelijks leven, zoals het dragen van comfortabele kleding zoals athleisure, comfortabele sportkleding, of bijvoorbeeld de nette “trainingsbroeken”. Maar de laatste maanden willen we steeds vaker toch even een écht mooie outfit aan en even best doen voor een mooie look. En zo kunnen ook sieraden een mooie toevoeging zijn aan jouw outfit! Hoe doe je dat precies? Daar geven we graag wat tips voor!

Een nieuwe outfit geeft energie

Een nieuwe outfit geeft energie

Ken jij het ook: als je nét een nieuwe outfit hebt aangeschaft, en meteen zin hebt om het aan te trekken? Je krijgt er namelijk echt nieuwe energie van als je goed in je vel zit. Al heb je even je dag niet, een mooi look die je wat complimentjes oplevert is toch altijd mooi meegenomen. Extra leuk als je ziet dat alles goed bij elkaar past. Zo is het tegenwoordig ook heel gebruikelijk om ook met sieraden veel samen te dragen. Meerdere kettingen, een earparty of het combineren van verschillende ringen is erg populair! De sieraden geven jouw look op deze manier een echte boost.

Ga voor sieraden die je langere tijd kan dragen

Ga voor sieraden die je langere tijd kan dragen

Het leuke van sieraden is dat je ze eindeloos kan dragen. Waar je bij een outfit na een tijdje wat nieuws zoekt, zijn sieraden vaak items die terug kunnen komen in meerdere looks. Elke dag van de week dezelfde oorbellen in is geen probleem, maar elke dag dezelfde outfit doen we toch liever niet! Daarom is het fijn om te investeren in mooie dames sieraden die lang mee gaan. Zo zijn bijvoorbeeld gouden of zilveren sieraden een perfect voorbeeld: je investeert eenmalig, maar kan er daarna jarenlang plezier van hebben, bij verschillende outfits! Bij gouden sieraden is dit voordeel zelfs nog groter, omdat deze langer mee kunnen gaan dan één generatie. Geef jouw gouden sieraden dus bijvoorbeeld door aan iemand anders, of verkoop het: goud blijft namelijk altijd geld waard!

.

Pin It