Menu
Uiterlijke verzorging

De voordelen van dermale gezichtsvullers

dermale gezichtsvullers

Cosmetische vullers zijn injecteerbare producten die zijn ontworpen om de gezichtscontouren jeugdiger en gladder te maken. Dit zijn niet-chirurgische procedures die depressies zoals fijne lijntjes en holtes op kan vullen. Bovendien kunnen fillers ook worden geïnjecteerd om natuurlijk vlakke gelaatstrekken, zoals dunne lippen, op te vullen. Kortom, ze kunnen worden gebruikt op verschillende delen van het gezicht, zoals de wangen, het voorhoofd, de kaaklijn, de neus, de wenkbrauwen en de lippen. Maar wat zijn cosmetische vullers eigenlijk, en zijn ze effectief? In deze blog lichten we enkele voordelen van deze trendy cosmetische procedure toe.

Dermale vullers in het kort 

Omdat een chirurgische cosmetische procedure voor vele mensen een grote, kostbare en risicovolle ingreep kan zijn, overwegen steeds meer mensen om dermale vullers te gebruiken. Deze bevatten doorgaans hyaluronzuur, een natuurlijke stof dat het hetzelfde zuur in onze huid nabootst. Dit biedt patiënten een zichtbaar, natuurlijk ogend effect, met behulp van injecteerbare producten die ontworpen zijn om een jeugdiger en gladder gezichtscontour te herstellen door onder meer rimpels, plooien en andere depressies op te vullen. 

Snelle resultaten van tijdelijke aard 

In tegenstelling tot de meeste antiverouderingsbehandelingen zijn de resultaten van de cosmetische injecteerbare behandelingen onmiddellijk zichtbaar. Sterker nog, cosmetische injecties zijn de voorkeursbehandeling voor veel mensen die het uiterlijk van hun gezicht in korte tijd willen verbeteren, want het kan worden uitgevoerd in minder dan een uur met directe resultaten.

Voor het beste resultaat en de juiste toepassing van de cosmetische vuller zal een specialist het product voorzichtig in het gewenste deel van het gezicht injecteren en zachtjes inmasseren. Deze procedure wordt als zeer veilig beschouwd en levert geen tot minimale tijdelijke bijwerkingen op. Het effect van de meeste injecteerbare cosmetische vullers duurt 8 tot 12 maanden.

Kleine maar indrukwekkende resultaten

Dermale vullers staan bekend om zijn natuurlijke resultaten. In tegenstelling tot meer invasieve procedures geven cosmetische vullers een glad en spectaculair resultaat dat niet de indruk van een operatie opwekt. Kortom, na het inspuiten van dermale vullers zul je er jonger en levendiger uitzien. 

Zorg voor verjonging van het gezicht

Een belangrijk voordeel van cosmetische vullers is dat ze de symmetrie van het gezicht kunnen bevorderen. Met dermale vullers is het mogelijk volume toe te voegen op precies die plaatsen die nodig zijn, wat kan helpen om gebreken in het gezicht te verminderen en een evenwichtiger uiterlijk te bereiken.

Als je de voordelen van dermale vullers wilt ervaren of meer vragen hebt, neem dan gerust contact op met de specialisten van Signé Clinics, in Rotterdam en Tilburg.