Menu
Haar

Is een haartransplantatie wel veilig?

Meer en meer vrouwen kiezen voor een haartransplantatie. Een keuze die voortvloeit uit de wens om veel haar op het hoofd te hebben, om de haarlijn te verlengen of om bijvoorbeeld de inhammen ‘op te vullen’. Zoals deze voorbeelden laten blijken, zijn er in ieder geval voldoende redenen om voor een haartransplantatie te kiezen.

Een terechte vraag hierbij is of een haartransplantatie wel veilig is. Waarom dit een terechte vraag is? Omdat je her en der op het internet afschuwelijke verhalen vindt over haartransplantaties. Verhalen die niet geverifieerd kunnen worden, maar die je mogelijk wel afschrikken. 

Je kunt met een gerust hart een haartransplantatie ondergaan. Dat is althans het geval als je onderstaande tips met betrekking tot haartransplantaties opvolgt.

Kies voor een kliniek in Nederland

Voor tal van beauty ingrepen reizen mannen en vrouwen naar het buitenland af. In onder meer Turkije bestaan veel klinieken waar je onder meer een haartransplantatie kunt ondergaan. Experts raden het echter af om voor deze klinieken te kiezen. Als je van het beste resultaat verzekerd wilt zijn, kies je veel beter voor een kliniek in Nederland.

Bij een kliniek in Nederland ben je van een perfect resultaat verzekerd. En weet je ook 100% zeker dat de behandeling op een veilige manier uitgevoerd wordt. Als je een afspraak bij een Nederlandse kliniek maakt, kan je absoluut van de gewenste kwaliteit uitgaan.

Laat je goed informeren

Sowieso doe je er verstandig aan om je goed te laten informeren. Daarvoor kan je het beste terecht bij de beste specialisten in ons land. Waar je deze specialisten vindt? Juist; in de haarklinieken in ons land. Bij deze klinieken kan je een intakegesprek aanvragen, waarin je kennismaakt met de specialist. De specialist luistert graag naar je wensen en bekijkt je haar. Op basis daarvan is een specialist in staat om direct de juiste behandelingsmethode voor te stellen.

Durf te investeren

Voor een haartransplantatie moet je relatief diep in de buidel tasten. Als je echter van een 100% veilige behandeling verzekerd wilt zijn, maakt dit prijskaartje niet al te veel uit. Het klopt dat je in Nederland meer betaalt dan in andere landen, maar daar is de kwaliteit dan ook naar. Mogelijk kan je met een interessante haartransplantatie aanbieding alsnog het nodige geld besparen! 

Neem de nazorg serieus

Ben je bij een Nederlandse kliniek een behandeling ondergaan? Dan zorgt deze kliniek voor een nazorgtraject. Neem dit traject echt serieus. Je moet na een behandeling je hoofdhuid goed verzorgen; jij bent de enige die daar invloed op uit kan oefenen. Neem dit daarom heel serieus.