Cosmetische operaties

Ooglidcorrectie in goede handen bij Valkenhorstkliniek

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Als je een ooglidcorrectie zou willen laten toepassen, wil je natuurlijk een kliniek inschakelen met een goede naam en de beste medisch specialisten. De Valkenhorstkliniek biedt alle praktische informatie, een persoonlijke behandeling en een goede nazorg.

De beste specialisten
Een goede ooglidcorrectie valt of staat met de ervarenheid en deskundigheid van de arts die de operatie uitvoert. Alle artsen die in Kliniek Valkenhorst werkzaam zijn hebben een opleiding tot specialist gevolgd en hun namen zijn in het Register van Medisch Specialisten opgenomen. Ze hebben de ingreep al vaak toegepast en maken gebruik van de beste materialen.

Een correctie aan het ooglid is vrijwel pijnloos uit te voeren. De operatie bij Valkenhorst vindt plaats in een relaxte sfeer en de klant wordt vertroeteld door het personeel. Veel klanten laten weten dat de operatie is meegevallen. Mensen die lichamelijke klachten hadden vanwege hangende oogleden hebben na de ingreep geen last meer van een zwaar gevoel aan de ogen of van hoofdpijn. Na enkele weken ziet het resultaat er mooi uit en heb je een veel energiekere oogopslag.

Valkenhorstkliniek: sterke punten
Kliniek Valkenhorst heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. We noemen hier de pluspunten van deze kliniek:
– De ooglidoperaties worden alleen door plastisch chirurgen uitgevoerd, die de benodigde kennis hebben op het gebied van huid, weefsels en cosmetisch effect
– De operatiekamers zijn modern en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van hygiëne
– De kliniek werkt volgens de regels van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie
– Verzekeraars en inspectie controleren het kwaliteitsniveau
– Kliniek Valkenhorst heeft het ZKN-keurmerk, wat betekent dat men aan zeer hoge eisen voldoet

Veel tevreden klanten
In een vrijblijvend gesprek neemt de arts ruim de tijd voor je en krijg je alle informatie die je nodig hebt over de ingreep. De beste reclame voor Kliniek Valkenhorst vormt het grote aantal tevreden cliënten. Uit het klanttevredenheidsonderzoek van 2012-2013 blijkt dat mensen de kliniek gemiddeld het cijfer negen geven.

Als je een afspraak maakt met een arts voor een vrijblijvend consult, dan kun je tijdens dit gesprek je wensen bespreken en al je vragen stellen. In niet zomaar een kliniek, maar één met perfect oog voor detail…


.

Pin It