Cosmetische operaties

Mooi zonder plastische chirurgie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Het woord ‘mooi’ heeft voor vrouwen een hele belangrijke betekenis. Zo heeft elke vrouw een ideaal beeld van wat mooi voor haar betekend. Wanneer dit de wensen overlaat dan zijn er vrouwen die plastische chirurgie overwegen. Maar er zijn genoeg simpele manieren om mooi te zijn zonder een chirurgische ingreep.

1. Wees optimistisch over je uiterlijk. Durf en wees gewoon jezelf en niet de persoon die je altijd al hebt willen zijn. Zelfverzekerdheid is het meest sexy wat er is.

2. Maak je geen zorgen om je gewicht. Als je het gevoel hebt dat je dik bent of overgewicht hebt, doe daar dan iets aan. Minstens 3 keer per week sporten en gezonde voeding zorgen ervoor dat je je elke dag beter gaat voelen. Maar wanneer je niet een bepaald gewicht verliest dat je graag wilde, is het niet het einde van de wereld. De hoofdzaak is om je goed te voelen en te doen wat jou gelukkig maakt en niet iets doen om anderen gelukkig te maken.

3. Zorg goed voor je gezicht. Het draait allemaal om onze ogen en hoe je ze gebruikt. Met goede oogmake-up ben jij gewoon onweerstaanbaar!

4. Wees niet geobsedeerd over de maat van je borsten. Over de hele wereld zijn er maar liefst 90 procent van de vrouwen die hun borsten wel zouden willen veranderen. Houd gewoon van je borsten, of ze nou groot of klein zijn. Wil je nou echt je borsten groter laten lijken? Een goede push-up BH doet wonderen. Niet alle mannen houden van grote borsten. Je persoonlijkheid is zoveel belangrijker!

5. De juiste broek. Draag jeans en broeken die je comfortabel en zelfverzekerd laten voelen.

The post Mooi zonder plastische chirurgie appeared first on Beautygeheim.nl.

.

Pin It