Menu
Gezondheid in en om Huis

Ontstressen? Haal de wellness naar je thuis

De laatste tijd lopen we onszelf voorbij. Je hebt drukke dagen op het werk, je komt thuis en voelt nog altijd die spanning en die druk. Er wordt veel van ons lichaam en onze geest geëist. Niet voor niets hebben zoveel mensen last van stress en burn-outs. We proberen onze interieurs gezellig en rustig in te richten. We houden van natuur en brengen die ook in huis. Toch is dit soms niet voldoende om tot rust te komen. Laat het jou niet overkomen dat je eronder doorgaat! Je verdient het om jezelf af en toe eens goed te verwennen. Je hoeft hiervoor geen grote uitgaven te doen want je kan ook leuke ontspannings- en wellness artikelen voor een tijdje huren, wist je dat?

Hierbij een keuze van verwennerijen waar je zeker even minder stress zal hebben.

De jacuzzi
Het is zalig om in open lucht te genieten van de bubbels. Ga heerlijk zitten kletsen met vrienden of familie met een lekker glas wijn. De stress kruipt zo uit je lijf uit! De luchtbellen zijn goed voor je huid, je wordt helemaal proper en je krijgt een lekker zacht gevoel.

 

jacuzzi

Opblaasbaar bubbelbad
Je ziet op tegen de opbouw van een jacuzzi? Dan kan een opblaasbaar bubbelbad de oplossing zijn. Heel ontspannend is zo’n bad! Ga regelmatig ontstressen in het bubbelbad en je wordt een ander mens! Het is goed voor een zachte huid en een heerlijk clean gevoel.

 

opblaasbaar bubbeld

Hottub
De Hottub is gewoon zalig. Met een heerlijk heet bad verjaag je de kou en de neerslachtigheid uit je lichaam. Heerlijk wegdromen met een boek of een glaasje bubbels en de stressvolle wereld lijkt opeens heel veraf!

hottub

Sauna
Een sauna is altijd genieten. De afwisseling tussen koud en warm doet je bloed stromen en is heel gezond voor hart en bloedvaten. Je kan heerlijk met je partner privé een sauna genieten wanneer je maar wil. Je hoeft niet meer naar de sauna te rijden en terug te keren. Je hebt hem gewoon bij jou thuis.

sauna

Zonnebank
We hebben allemaal zon nodig, dat staat vast. Het aantal zonuren beïnvloedt ons humeur en ons gemoed. Krik het aantal uren zon op door middel van een zonnebank. Heerlijk hoe die warmte tot je doordringt! Je wordt helemaal ontspannen en wil er uren onder liggen. En je wordt er nog mooi bruin van ook: je ziet er meteen gezonder uit, wat positief is voor je zelfbeeld.

Zonnehemel
Vind je een zonnebank wat te hard om op te liggen? Dan kan je kiezen voor een zonnehemel. Installeer hem boven een comfortabel zacht bed en geniet van de warmte. Af en toe keer je eens om gelijkmatig te bruinen. De warmte doet zo’n deugd, daar kan niets tegenop.

zonnehemel

Sunmobile
Wil je niet gebonden zijn aan een bepaalde plaats om van een zonnehemel te genieten, dan is een Sunmobile de juiste keuze. Geniet van zijn warmte waar en wanneer je wil. Gewoon een boek liggen lezen onder deze lampen is een waar genot!

sunmobile

Elektrische massagestoel
Voel je je gespannen of stram in je spieren? Plof dan in een elektrische massagestoel. Je laat je gewoon gaan en geniet van een ware massage. Wedden dat je er niet zo makkelijk meer uitraakt? En dat is niet omdat je stijf bent, wees maar zeker!

massagestoel

Massagetafel
Ben je met twee die graag massages geven en krijgen? Geniet dan samen van een massagetafel en ontspan elk om beurt door een heerlijke massage. De stress valt van je af, je droomt weg bij zachte muziek en kaarslicht.

massagetafel