Geestelijke gezondheid

Financieel onafhankelijk zijn is goed voor de gezondheid

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Financieel onafhankelijk zijn, betekent letterlijk financieel vrij zijn. Jij alleen hebt toezicht over je geld en jij alleen kunt doen wat je wilt met je geld. Dit geeft een ontspannend gevoel. Het verbetert je gezondheid, want je strest niet meer. Je hoeft mensen niet te vragen, je bent al financieel onafhankelijk. Het is jouw eigen geld. Er komt genoeg geld binnen door jou en deze zorgt ervoor dat je de gewenste levensstijl hebt. aandelenkopen.nl vind je informatie hoe je meer geld kunt maken.   

Financieel inkomen

Financieel onafhankelijk zijn zorgt voor minder stress met als gevolg een goede gezondheid. Financiën is een groot probleem in het leven. Als het financieel niet goed gaat voelt niets meer goed aan. Als je iets wilt kopen die je dringend nodig hebt, maar het geld niet hebt ervoor. Dan zorgt dit voor stress. Als je geen geld meer hebt voor transport, hoe ga je doen. Als je alledaagse apparaat stuk gaat zorgt dit alleen, maar voor stress. Je hebt geen reserve meer. Terwijl als je financieel onafhankelijk bent en genoeg reserve hebt dan kun je schade altijd inhalen. Als je financieel onafhankelijk bent is er zekerheid dat je een vast bedrag zult krijgen elke maand en er ook nog genoeg over zal zijn. De vechain koersverwachting in 2022 is hoog.   

Gezond zijn

Een belangrijk punt die geld ook kan kopen is gezondheid. Om gezond te zijn ga je ten eerste gezond moeten eten. Dit kost geld. Wanneer je ziek bent ga je naar de arts moeten en medicijnen aanschaffen. Als je geen geld hebt ervoor gaat het moeilijk. Medici is duur, als je een goede behandeling wilt ga je ervoor moeten betalen. Vooral medicijnen die heel erg duur zijn en niet vergoed worden. Als je dit niet kunt kopen ga je stressen dit maakt je nog zieker.   

Goede doel

Weetje wat jou ook goed laat voelen? Steunen voor een goed doel. Als je uit al je hart geld geeft voor een goed doel voel je meteen heel vrolijk. Je krijgt geen vervelend gevoel dat je geld hebt uitgegeven. Dit zorgt ook voor een goede gezondheid. Financieel onafhankelijk zijn, geeft een goed gevoel. Je bent zelfverzekerd en ook gezond. Met geld kun je veel doen. Als je dit niet hebt dan krijg je een zwaar gevoel. Dit is zeker niet goed voor je gezondheid. 

.

Pin It