Health.nl Sinds 1999 uw gezondheidsgids en zoekmachine

Een gezond dier is een gezond baasje

Is uw trouwe viervoeter ook altijd lekker in huis en wilt u uw hond niet uit huis verbannen maar juist deel uit laten maken van uw gezin? Dan is een goede verzorging natuurlijk fijn voor u maar ook uw hond vindt het fijn om goed verzorgd te worden.

Zo gebruik ik 1 of 2 keer per week de Furminator. Een speciale borstel voor onze hond die verhaart. De borstel heeft 2 kanten, 1 voor korte haren en 1 voor lange haren. Met deze borstel kan ik de ondervacht borstelen en worden losse haren verwijderd en beschadig ik juist de topvacht niet. De borstels zijn tevens niet alleen goed voor de vacht van de hond, maar ze laten ook nog eens de natuurlijke huidoliën in de vacht vrijkomen, waardoor de huid gezonder wordt en de vacht meer glanst. Zo ziet hij er altijd prachtig uit en goed verzorgd.

De Furminator zorgt er tevens voor dat we een hond in huis kunnen hebben. Eén van de kinderen is namelijk allergisch maar juist door deze borstel regelmatig te gebruiken halen we die stofdeeltjes weg en houden we de allergie onder controle. We vinden het tenslotte wel heel belangrijk dat de kinderen op kunnen groeien met een hond.

Geplaatst door