Haar

De beste shampoo tegen haaruitval?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Inhoud

Hoe werkt een shampoo tegen haaruitval?

Een haargroei stimulerende shampoo en conditioner zijn een goede basis behandeling tegen haarverlies. Elke goede shampoo tegen haarverlies zorgt ervoor dat je haar en hoofdhuid gezond zijn. Dit is nodig om een zo goed mogelijke basis te creëren voor het haar om goed te kunnen groeien.

Een goede haargroei stimulerende shampoo doet 3 dingen:

  • haaruitval verminderen
  • hoofdhuid verzorgen
  • haargroei stimuleren

Een goede shampoo bevat de juiste combinatie van ingrediënten om er voor te zorgen dat de oorzaak van haaruitval wordt aangepakt, hierdoor zal er minder haar uitvallen. Al onze shampoos bevatten uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die de hoofdhuid voeden en de haren beter en sterker laten groeien. Ze maken de hoofdhuid voelbaar gezonder. De hoofdhuid wordt hierdoor minder droog en schilferig en je haar wordt minder snel vet en het haar kan beter en langer groeien.

Gebruik van een shampoo

Gebruik van een shampoo

Het gebruik van een haargroei stimulerende shampoo en conditioner is heel gemakkelijk, je kunt jouw huidige producten gewoon vervangen voor een variant tegen haaruitval. Wel zijn er een aantal verschillen in gebruik van een “normale” shampoo en een shampoo tegen haaruitval.

Om de werkzame stoffen van een shampoo tegen haaruitval goed hun werk te kunnen laten doen moet deze shampoo langer intrekken dan een gewone shampoo. Gemiddeld duurt het ongeveer tussen de 3 en 5 minuten om in te trekken, voordat je de shampoo kunt uitspoelen.

Resultaten van een shampoo tegen haaruitval

Een goede shampoo die bij jou past zal helpen het haarverlies te verminderen door de haargroeicyclus te normaliseren. Zoals de Regenepure DR shampoo: een effectieve shampoo tegen haarverlies. De shampoo bevat 1% Ketoconazol, effectief tegen roos, jeuk en eczeem. Haar kan dan dus langer en beter (door)groeien. Na ongeveer vier tot acht weken gebruik van een goede shampoo voor haargroei, zou je verschil kunnen gaan merken. Je merkt dan dat het haar gezonder is, je minder of geen schilfers of jeuk meer hebt en dat er minder haar uitvalt.

Hoe kies je de juiste shampoo? 4 Tips!

Hoe kies je de juiste shampoo 4 Tips!

Het is belangrijk om goed na te gaan of een shampoo bij je past, zodat je een behandeling zo lang en gemakkelijk mogelijk kunt volhouden. Hoe regelmatiger je haargroei stimulerende producten gebruikt, hoe beter het resultaat zal zijn. Er zijn dan ook meerdere punten waarop je een goede shampoo kunt kiezen:

  1. De frequentie van gebruik moet passen bij jouw eigen (haar)routine. Kies geen shampoo die je 5 x per week moet gebruiken als je maar 1 x per week jouw haar wilt wassen. Dan is een ander product zoals vitamines of een lotion beter geschikt.
  1. Kies een shampoo met de juiste ingrediënten. Bijna alle normale shampoos zijn gebaseerd op goedkope, industriële reinigingsmiddelen. Al onze shampoos zijn vrij van SLS en andere sulfaten, siliconen en parabenen.
  1. Kijk naar de juiste dosering. Veel shampoos claimen dat ze bijvoorbeeld cafeïne bevatten maar er zit dan zo weinig cafeïne in dat dit geen enkel effect kan hebben op de haargroei. Zonde dus! Alle ingrediënten in onze producten zijn wetenschappelijk bewezen en zijn er in een hoge dosering.
  1. De shampoo en conditioner moeten geschikt zijn voor jouw type haaruitval.

Welke producten tegen haarverlies zijn er, naast shampoos?

Wist jij dat er, naast haargroei stimulerende shampoos, ook nog andere haargroei stimulerende producten zijn? Zoals lotions, haaruitval vitamines en baardserum:

  • Lotion tegen haaruitval

Een lotion is een krachtige aanvulling op een shampoo of conditioner.

  • Haaruitval vitamines

Naast het gebruik van een haargroei stimulerende shampoo kun je er ook voor kiezen om jouw haargroei van binnenuit extra te stimuleren.

  • Baardserum

Een baardgroei serum staat aan de basis van elke succesvolle baardgroei behandeling.

Help, ik heb roos, jeuk en haaruitval. Hoe kom je er vanaf?

Roos zorgt voor een gevoelige, rode hoofdhuid waardoor je sneller aan jouw hoofdhuid krabt. Hierdoor verzwakken de haarwortels, valt het haar langzamerhand uit en ontstaat haaruitval. Roos en seborroïsch eczeem kunnen dus zorgen voor haaruitval en dunner wordend haar.

Een ketoconazol shampoo met piroctone olamine voor haargroei is een oplossing voor zowel haaruitval als roos, jeuk en seborroïsch eczeem. Tegen roos en jeuk is een shampoo een geschikt product, zoals bijvoorbeeld een shampoo met piroctone olamine of ketoconazol. Om haargroei te stimuleren kun je een shampoo gebruiken met cafeïne.

De Haargroeispecialist is dé plek voor jouw haargroeibehandeling. Onze kracht is een persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Bij ons kun je terecht voor een eerlijk advies op maat en voor al jouw vragen op het gebied van haaruitval.

.

Pin It