Menu
Beauty nieuws

Waarom iedere vrouw een little black dress moet hebben

Little black dress

Een little black dress oftewel, een kleine zwarte jurk, is een must have in de kledingkast van een vrouw. Veel vrouwen hebben er al in in hun garderobe hangen en weten hoe vaak je een zwart jurkje aan kunt trekken. Een zwart jurkje past bij bijna elke gelegenheid. Heeft u nog geen little black dress in uw kast hangen? Dan wordt het tijd om er een aan te schaffen.

Zwart staat altijd goed

Misschien ligt uw hele kast wel vol met kleurige kleren en printjes, hartstikke leuk natuurlijk maar niet voor elke gelegenheid even geschikt. Niet alle kleuren staat iedereen even goed. Afhankelijk van de toon van uw huid kunt u sommige kleuren beter wel of niet dragen. Zwart staat iedereen goed. Of u nu een lichte of donkere huid heeft zwart is neutraal en daardoor altijd een goede keuze. Zwart kleed over het algemeen ook nog af. Wanneer u een voller figuur heeft kan zwart u slanker doen lijken waardoor u zich zelfverzekerder kunt voelen, win win dus.

Little black dress voor elke gelegenheid

Doordat zwart een neutrale kleur is en een jurkje altijd als stijlvol wordt gezien kan een zwart jurkje bij elke gelegenheid gedragen worden. De jurk kunt u met juiste accessoires combineren tot een casual look, klassieke look of sexy voor een date night. Uw zwarte jurkje gecombineerd met een mooie pump is ideaal voor een avondje uit. Het zwarte jurkje gecombineerd met witte sneakers geeft een sportieve uitstraling en kan eigenlijk altijd gedragen worden. Een dagje naar kantoor? Combineer uw jurkje met een sleehak of een spijkerjasje, zakelijk maar vrouwelijk.

Een goede little black dress gaat jaren mee. Een zwart jurkje is tijdloos waardoor u na de aanschaf jaren plezier gaat beleven aan het jurkje. Natuurlijk zijn er jurkjes te verkrijgen voor ieder budget. Heeft u zelf nog geen little black dress in uw kast hangen? Begin met een goedkopere variant, zodra u verkocht bent aan de jurk kunt u vanzelf opschalen naar de perfecte jurk van de juiste kwaliteit.