Health Sinds 1999 uw gezondheidsgids en zoekmachine

Zondag 11 nov feestelijke opening Cool Event Scheveningen

Start winterpret met schaatsbaan van 600 m2
Zondag 11 november wordt de 12e editie van het Cool Event geopend met de opening van de schaatsbaan op het Kurhausplein.

Cool Event Scheveningen vindt dit jaar plaats en dit jaar is het van 11 november 2018 t/m 20 januari 2019.

Van zaterdag 1 december t/m zondag 13 januari komt op de boulevard van Scheveningen, naast de Pier weer een super coole Ice Roetsjbaan. Op tubes glij je zo naar de beneden de boulevard op. Gegarandeerde Ice glijpret! De Ice Roetsjbaan is leuk voor kinderen vanaf 5 jaar, veiligheid staat voorop dus je moet wel een helmpje op.

Op het Kurhausplein kun je van 10 november t/m 20 januari weer lekker komen schaatsen op onze overdekte ijsbaan van maar liefst 600m2. Dus haal je schaatsen uit het vet (of huur schaatsen bij ons) en kom gezellig naar het Kurhausplein! De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse hapjes en drankjes.

Goed nieuws! De Ice Expo komt terug! Vanaf zaterdag 1 december t/m zondag 13 januari kun je in de 500 m² grote gekoelde tent prachtige ijsbeelden komen bekijken! Je vindt de ijsbeeldententoonstelling op het strand van Scheveningen naast De Pier.
Een bezoek aan Scheveningen is niet compleet als je niet bij de ijsbeelden bent geweest!

Lees hier meer over de feestelijke opening.

Recreatief.nl

Geplaatst door