Trip TIP: New Years Eve Burlesque Party in Amsterdam

Op zoek naar een unieke locatie met een onovertroffen ambiance op zo’n speciale avond als Oud & Nieuw? Deze bijzondere avond beleeft u in Amsterdam met deze Dinnershow. Heerlijk dineren, genieten van topentertainment en een fantastisch Oud & Nieuw.

Unieke locatie – Unieke DinnerShow – Top avond in Amsterdam met Oud & Nieuw!
De gehele feestmaand december staat bij ons in het teken van Winter Wonderland Burlesque. Een culinaire beleving, verpakt in een betoverende Burlesque show vol met zang, dans en humor en een toefje Burlesque.

Wij beloven u een avond om niet snel te vergeten; u wordt geëntertaind door Nadja Filtzer – en wij serveren een overheerlijk 4-gangen diner passend bij deze unieke avond.

Op zoek naar een unieke locatie met een onovertroffen ambiance op zo’n speciale avond als Oud & Nieuw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en verwelkomen wij u graag op 31 december 2017!

Paleis Burlesque
Een heerlijke Burlesque Dinnershow waarbij u zich onder het genot van een 4-gangen à la carte diner kunt laten verleiden door theatrale, sexy, stijlvolle en komische acts in een spetterende Oudjaars Show.

Om 19.30 uur Ontvangst en welkom voor onze gasten met een heerlijk glas prosecco.

20.00-23.30 uur Vier gangen à la carte diner inclusief een bijpassend wijnarrangement.

23.30-24.00 uur Na afloop van het diner is er gelegenheid om lekker na te borrelen in het Theater Restaurant en vervolgens te toosten op 2017. Desgewenst kunnen de gasten onder begeleiding van het team naar de Nieuwmarkt wandelen, om aldaar te genieten van het fantastische vuurwerk.

Wij serveren champagne met oliebollen, zowel in het Theater Restaurant als op de Nieuwmarkt.

De Nieuwmarkt ligt op 10 minuten loopafstand van Paleis van de Weemoed.

00.00 uur HAPPY NEW YEAR

Na de toost op het nieuwe jaar blijft het Theater Restaurant geopend tot 02.00 uur.

Uiteraard is er de hele avond live entertainment in het Theater Restaurant, bestaande uit een zangeres, pianist en Burlesque danseres.

De hele avond wordt er bier, wijn, fris en koffie/thee geserveerd.

Beleef een fantastische avond uit met dit unieke concept in Amsterdam!
Amsterdam kent vele restaurants, maar wij onderscheiden ons door de culinaire beleving compleet te maken met showelementen op het gebied van Cabaret en Variété. En dat alles op een bijzondere plek op de wallen in een ambiance met een warme uitstraling en knipoog naar het verleden. De menukaart biedt een uitgebreide selectie van heerlijke en feestelijke gerechten. De basis vormt de Franse keuken, wij serveren alleen dagverse en hoogwaardige kwaliteitsproducten. Heeft u speciale wensen? Ons artistieke kookteam vervult ze graag!

Klik hier voor meer informatie over deze leuke avond uit met de New Years Eve Burlesque Party in Amsterdam!

Geplaatst door