Vrije tijd

Nieuw: Vriendenweekend met leuke activiteiten in de Weerribben

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Heerlijk met vrienden lekker ontspannen en bijkletsen? Dan is dit Vriendenweekend arrangement echt iets voor u! U overnacht 2 nachten in een 4-, 6- of 8-persoons villa op Villapark De Weerribben, waar u alle ruimte heeft om heerlijk bij te kletsen. Het weekend zit ook boordevol leuke activiteiten. Zo kunt u kiezen voor een leuke workshop.

Heerlijk weekendje genieten in de natuur

Vrijdag
U bent op vrijdag vanaf 12.00 uur van harte welkom voor de welkomstkoffie. U kunt dan al vrij gebruik maken van de faciliteiten en om 15.00 uur zijn de sleutels van uw villa beschikbaar.

Om 18.00 uur wordt u in het restaurant verwacht voor een plate naar keuze. (a la carte tegen toeslag mogelijk)

Om 20.00 uur zult u deelnemen aan een wijnproeverij in uw eigen villa.

Zaterdagochtend kunt u genieten van een ontbijt dat bij uw vakantiewoning wordt gebracht. Aansluitend wordt u in het restaurant verwacht voor een workshop naar keuze. De workshop wordt afgesloten met een pannenkoek naar keuze in het restaurant (inclusief 1 consumptie).

De dag zal u afsluiten met een gourmet of barbecue in eigen woning.

Zondagochtend start u met een ontbijt dat om 10.00 uur naar uw vakantiewoning gebracht wordt.

Uitchecken kan op ieder gewenst tijdstip

Keuzemogelijkheden:

De wijnproeverij kan vervangen worden door een high wine, workshop visagie, workshop cocktails maken.

De workshop keuze op zaterdag bestaat uit: sieraden maken, schilderen, spiegel decoreren, zeepkettingen maken, mozaïek, staphorster Stipwerk

Een workshop high tea is ook mogelijk op zaterdag (de pannenkoek komt dana te vervallen)

Rustieke en warme sfeer
Het café-restaurant is gelegen aan de rand van natuurgebied de Weerribben. De rietgedekte boerderij straalt een rustieke, warme sfeer uit en is gezellig ingericht.

De boerderij staat op een groot en ruim opgezet erf en grenst met haar terras en landelijk aangelegde tuin aan een grote waterpartij. Vanuit de serre heeft u een schitterend uitzicht op de tuin en waterpartij. In de wintermaanden is de serre een heerlijke wintertuin waar het heerlijk vertoeven is bij de kachel.

Geniet ook van dit heerlijke Vriendenweekend in de Weerribben met leuke activiteiten!

.

Pin It