Vrije tijd

NIEUW: Mannenweekend in Twente

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kom met vrienden eens genieten van een stoer weekend weg. Niet alleen blijven jullie overnachten maar er zitten ook onvergetelijke activiteiten bij. Tour bijvoorbeeld met een scooter door Twente of ga eens sandbuggy rijden. Daag elkaar uit met de escape challenge en beleef een spannend avondje in het donker tijdens dit mannenweekend in Twente.

Herberg in Twente

Het grote voordeel van een groepsaccommodatie is dat u de gezelligheid altijd om zich heen heeft. Deze Herberg is gelegen midden in de Twentse natuur met uitzicht op de weilanden, bossen en historische knotwilgen. De kamers zijn eenvoudig ingericht en geschikt voor 2 tot 4 personen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet.

Welke activiteiten gaan jullie doen?

Fakkeltocht door Twente 

Het decor van de oude Havezathe met de ruïnes van een oud kasteel en een tocht door een uniek natuurgebied maakt het de tocht super spannend. U kunt hierdoor ook wild spotten als u geluk heeft. De deelnemers maken een mysterieus verlicht pad door de brandende fakkels. Onderweg is er een stop met en glaasje Twentsche kruidenbitter voor de volwassenen. Ter afsluiting kunnen de kinderen marshmellow’s grillen boven het kampvuur.

Stoere sandbuggy rally

Er wordt een prachtige tocht gereden door het glooiende Twentse landschap. U rijdt met twee personen per buggy over verharde en onverharde wegen. Onze instructeur gaat u voor langs de mooiste routes. Een ervaring om niet snel te vergeten.

Heerlijk toeren met een scooter

In korte tijd leert u het Twentse landschap kennen met de vele bossen, heide, traditionele landgoederen en kastelen. Uiteraard is er een route voor u uitgestippeld zodat u onderweg ook een stop kunt maken voor een drankje. Een relaxte activiteit voor iedereen in de buitenlucht.

Escape game in centrum van Ootmarsum

Er zijn 2 versies van deze Escape Challenge. Een versie met de Ipad waar u wordt geleid langs de mooiste plekjes van Ootmarsum. En een versie met VR Bril, waar u zich niet hoeft te verplaatsen en gezellig met uw gezelschap aan tafel of op het terras de game kunt volbrengen.

Beleeft dus een mannenweekend in Twente vol met activiteiten.

Recreatief.nl

Write A Comment

Pin It