Vrije tijd

NIEUW – Golfarrangement in Deurne – Golfen op verschillende banen en slapen in een Klooster

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Slapen in een voormalig klooster

Voor wie wil overnachten in een voormalig klooster is dit golfarrangement in Deurne absoluut een aanrader. Oorspronkelijk was het hotel in Deurne een klooster maar tegenwoordig is het een modern en luxe 4-sterrenhotel met diverse hotelfaciliteiten. De unieke ligging maakt dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdig weekendje weg in Nederland. Zo beschikt het kloosterhotel over vele faciliteiten voor een heerlijk verblijf waaronder 99 luxe hotelkamers, 2 ruime terrassen, een fitnessruimte en 2 kinderspeelruimtes.

Bij de bar Bistro kunt u na een actieve dag aanschuiven voor een heerlijk diner. De verschillende vis- en vleesgerechten worden op de houtskooloven bereidt wat voor een voortreffelijke smaaksensatie zorgt. Tijdens dit golfarrangement in Deurne geniet u namelijk van een driegangen diner à la carte.

Golfarrangement in Deurne – Golfen op verschillende banen

Tijdens dit golfarrangement in Deurne kunt u op maar liefst twee golfbanen gaan golfen! U kunt golfen op de 18 holes Championship Course van Landgoed Bleijenbeek en 18 holes golfen op golfbaan Overloon.

Golfen op Landgoed Bleijenbeek: In de kop van Limburg, net onder Nijmegen, vind je Landgoed Bleijenbeek; een van de weinige golfbanen in Nederland die gelegen is in een Nationaal Park! In het midden van prachtig, rustig en romantisch Nationaal park de Maasduinen vind je Landgoed Bleijenbeek. Landgoed Bleijenbeek is ontworpen door gerenommeerd golfarchitect Gerard Jol en beschikt over fantastische waterpartijen en uitdagende hoogteverschillen die een tactisch en weldoordacht spel noodzakelijk maken. Recent heeft Gerard Jol zelfs de Hole 5 van de Championship Course baan op Landgoed Bleijenbeek benoemd tot de mooiste hole die hij ooit heeft ontworpen!

Golfen op Golfbaan Overloon: Golfbaan Overloon is gelegen in het toeristische Overloon, op de grens van Brabant en Limburg. De golfbaan heeft mooie uitdagende elementen met verschillende hoogtes. Er zijn vijvers met unieke rotspartijen en zelfs een waterval. Zowel de beginnende, als ook de gevorderde golfer zal hier met veel plezier een balletje kunnen slaan.

Recreatief.nl

Write A Comment

Pin It