Vrije tijd

Kerst in een sfeervolle stad – TOP 3

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Een nachtje weg met de feestdagen

It’s the most wonderful time of the year; Kerst! Met deze koude en gure dagen denken we stiekem alvast een beetje vooruit. De gezellig en knusse feestdagen beginnen weer over iets meer dan 1 maand. Heeft u geen zin om tijdens de Kerstdagen de keukenprins(es) uit te hangen voor de familie? Dat is ook helemaal niet nodig. Vier Kerst lekker buiten de deur en laat u helemaal in de watten leggen zodat u zelf niets meer hoeft te doen. Geniet van het lekkere eten  en de faciliteiten die het hotel aanbied tijdens uw verblijf. Klinkt als een goed idee toch?! Maar heeft u geen idee waar jullie naartoe zouden willen gaan? Bekijk dan eens deze TOP 3 aanbiedingen en vier de Kerst in een sfeervolle stad die ook helemaal in het teken staat van deze gezellige dagen!

Kerst in een sfeervolle stad – TOP 3

It is all about Christmas – Geniet van een nachtje weg in Amsterdam met Kerst
Overnacht en geniet met Kerst in stijl! Verblijf in dit luxe 4-sterren hotel in Amsterdam, vanuit waar u geniet van een heerlijke nacht in een thema kamer, een smakelijke kerstbrunch, een early checkin heeft en een late checkout. Optimaal genieten dus van deze leuke 2-daagse Kerstaanbieding in Amsterdam.

Met de Kerstdagen verblijven in een prachtig kloosterhotel in Sittard
Vanuit dit schitterende kloosterhotel in hartje Sittard kunt u heerlijk genieten in het hotel, de gezelligheid van de stad proeven. Heerlijk genieten met de Kerstdagen in deze prachtige omgeving. Terug in het hotel dan kunt u lekker een drankje doen op het terras of lekker even relaxen op uw luxe hotelkamer.

3-daags Kerstarrangement in Leeuwarden – Overnachten in een voormalig Paleis
Vier de feestdagen eens buitenshuis met dit heerlijke kerstarrangement in hartje Leeuwarden. Tijdens dit 3-daags Kerstarrangement geniet u van een luxe 5-gangen diner.

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Kerstaanbieding.nl

Recreatief.nl

Write A Comment

Pin It