Al bekend met detoxen?

Als u gaat detoxen reinigt u uw lichaam met behulp van gezonde voeding of veel vocht. Dit is afhankelijk van welke kuur u volgt. Bij deze kuur is het verstandig om gebruik te maken van voedingssupplementen die een versterkend reinigend effect hebben. Deze vullen ook het tekort aan eiwitten en ijzer aan.

Put uw lichaam tijdens deze kuur niet helemaal uit, maar kijk wat uw lichaam aan kan. Een detox kuur is ook een leuke start om te beginnen met gezonder eten. Start met een detox kuur en probeer hierna een gezond eetpatroon te behouden.

Bij detoxen kunt u kiezen voor 2 verschillende soorten. 1. Detoxen met water en sappen. 2. Detoxen in de vorm van vasten. Welke vorm u wilt gebruiken is helemaal aan u. Wel is het vasten makkelijke vol te houden dan alleen maar te moeten leven om water en sappen.

Om het u zelf makkelijker te maken is het belangrijk dat u van tevoren u zelf goed inlicht en een paar dagen voor het detoxen alvast begint te minderen met eten. Zo kan uw lichaam hier aan wennen. En bouw het na het detoxen weer langzaam op.

Geplaatst door