Health Sinds 1999 uw gezondheidsgids en zoekmachine

Gezond afvallen met maaltijdshakes

Als ik aan afvallen denk dan denk ik aan verhongeren, smakeloze maaltijden en vooral ook ongezellig eten. Dat is in deze tijd van het jaar natuurlijk wel erg lastig maar ja wat moet je dan doen? Je wilt tenslotte ook niet na de zomer weer kilo’s zwaarder zijn want dan wordt het alleen maar moeilijker om af te gaan vallen.

Ik heb nu een nieuwe maaltijdshake gevonden die ik 2x per dag neem. Voor mij is het een vervanger voor het ontbijt en de lunch en ’s avonds kan ik gewoon met het hele gezin mee eten of als ik met vrienden of vriendinnen een avondje uit ga kan ik gewoon lekker gezellig mee eten. Uiteraard dan wel een licht maaltijd want ik ben wel aan het afvallen. Wat ik lekker vind aan deze shake is dat het ook smaakvol en gezond is. Ik heb er de afgelopen jaren namelijk behoorlijk wat geprobeerd die op een gegeven moment niet meer te eten zijn.

Deze maaltijdshakes zijn juist smaakvol omdat er geen kunstmatige stoffen in zitten en de basis is aangevuld met vitaminen en mineralen waardoor je juist een lekkere pure en natuurlijke smaak hebt.

Geplaatst door