Health.nl Sinds 1999 uw gezondheidsgids en zoekmachine

Afvallen met afslankringen: gemakkelijk en snel!

In onze tijd waarin we blootgesteld worden aan ontzettend veel, en ongezond, voedsel is het bijna een onmogelijke taak om op een gezond gewicht te blijven. De verleidingen staren ons continue aan, vanaf de schappen van de supermarkt en in ons eigen huis. We weten allemaal dat een gezonde leefstijl belangrijk is en overgewicht tegen gaat. Regelmatig bewegen en sporten, niet te vet en te zoet eten, niet teveel eten. Voorschriften en verboden terwijl we wel dagelijks te maken hebben met reclames voor al die heerlijkheden…Wie heeft er tegenwoordig geen ervaring met diëten, wie piekert er nooit over een gezondere manier van leven? Het is niet overdreven te stellen dat dit inmiddels het meest gewone, meest voorkomende huis, tuin en keuken probleem is waar we in onze samenleving mee te maken hebben!

Een nieuwe manier gebaseerd op oude wetenschap

Veel mensen zullen sceptisch staan tegenover weer een nieuw afslankmiddel. Hoeveel hebben we al niet voorbij zien komen, de afgelopen decennia? Dieetgoeroes, sappenkuren, detox methoden, pleisters, afslankbroeken en gordels, pillen, afslankthee, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Iedereen met een beetje gezond verstand zal begrijpen dat dit allemaal slechts hulpmiddelen zijn die een gezondere levensstijl kunnen ondersteunen. Geen enkel hulpmiddel is een tovermiddel op zichzelf!

Hetzelfde geldt voor het afvallen met afslankringen. Scepsis is hier niet nodig, want de uitleg hoe deze ringen ondersteunend werken bij het afvalproces, is zo klaar als een klontje. De afvalringen die rond de grote tenen worden gedragen, hebben een magneetje en stimuleren op deze manier drukpunten in de teen die positief bijdragen bij belangrijke lichaamsprocessen bij afvallen: ze stimuleren de stofwisseling. Daarbij hebben de afvalringen een positieve invloed op stofwisselingsziekten zoals diabetes, obesitas of schildklierproblemen.

Afvallen zonder dat je het in de gaten hebt!

Het mooie van afvalringen is dat je eigenlijk niet eens in de gaten hebt dat je ze draagt. Terwijl je je normale dingen doet, doen de teenringen hun werk. Zelfs wanneer je slaapt! Je kunt ze 24 uur per dag om houden, maar het mag ook korter, maar liefst wel 16 uur achtereen voor een optimale werking. Zonder dat je dus ook maar iets bijzonders hoeft te doen en zonder dat je het in de gaten hebt, helpt dit onopvallende middel je af te vallen. Afslankringen zijn ook nog eens zeer goedkoop, waardoor het bijna idioot wordt dit hulpmiddel niet uit te proberen! Voor meer informatie kunt eens een kijkje nemen op: www.wezan.nl Op deze site kunt u zien hoe de afslankringen eruit zien, wat ze kosten en krijgt u meer achtergrondinformatie.

 

Geplaatst door