Zorg goed voor jezelf met een goede nachtrust

Ons leven is vaak druk…..Heel druk. We hebben tig dingen te doen. We moeten namelijk even afspreken met die ene vriend of vriendin, sporten, social media in de gaten houden, op familiebezoek, voorlezen op school en nog veel meer. Dat doen we overigens allemaal naast onze huishoudelijke taken en werk. Dus…tijd om goed voor onszelf te zorgen schiet er nog wel eens bij in. Gevolg: het gevoel dat je op je tandvlees loopt, je misschien wel tegen een griepje aanzit en je geen energie meer hebt om iets liefs voor jezelf te doen. Oeps!

Zorg jij goed voor jezelf?

Wat is je antwoord op deze vraag? Zorg jij echt goed voor jezelf? Neem je de tijd om lekker te ontspannen? Gezond te eten? En echt eens op tijd naar bed te gaan? Wel doen hoor! Want als je goed voor jezelf zorgt, zit je vaak beter in je vel. Letterlijk en figuurlijk. Drukte heeft een negatieve invloed op lichaam en geest. We geven je drie voorbeelden die je misschien best herkent.

  • Je bent altijd maar moe…Want je gaat laat naar bed. En als je eenmaal op bed ligt, dan duurt het nog een tijd voordat je eindelijk slaapt. Je bent in je hoofd druk bezig om alweer allerlei to do’s voor morgen te bedenken. Midden in de nacht schrik je ook nog eens wakker, omdat je twijfelt over of je de wasmachine wel hebt aangezet. Het gevolg is dat je de volgende ochtend verre van fris en fit bent.
  • Alweer spierpijn. Je bedenkt je wat voor gekke beweging je gisteren gemaakt hebt om vandaag zo’n spierpijn te hebben. Je komt tot de conclusie dat je helemaal niet zoveel geks hebt gedaan.
  • Je staart naar je scherm en je weet eigenlijk dat je die opdracht nu echt eens moet afmaken. Maar het ontbreekt je aan de benodigde concentratie. Je bent afgeleid door je collega’s, en de geluidsmeldingen van je telefoon. Even snel dat appje checken…Aan het einde van de ochtend heb je die opdracht nog steeds niet af. En de deadline is al over 2 uur.

Best herkenbare voorbeelden toch? Nu is de volgende stap de oplossing. Want hoe zorg je ervoor dat je wel lekker slaapt, goed uitgerust bent, geen spierklachten hebt en wel geconcentreerd bent. Dat je meer in balans bent. En dat klink misschien zweverig, maar is toch echt belangrijk. Een beetje drukte en stress is helemaal niet erg. De truc is om alles in evenwicht te hebben. En dat kan. We stellen je graag voor aan de nieuwe producten, waarmee jij je slaapproblemen te lijf kunt gaan. Al deze producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten.

Slaapdrank

Een slaapdrank op basis van slaapverwekkende kruiden en honing geeft ondersteuning bij verschillende slaapproblemen. Het helpt bij het in slaap vallen en doorslapen. Bovendien bevordert het een diepe slaap. Je wordt weer uitgerust wakker met Smilus Sleep.

Slaapsupplement

Een natuurlijk supplement boordevol mineralen die het tekort aan voedingsstoffen aanvullen. Met een slaapsupplement pak je slaapproblemen aan voel je je weer energiek en fit. Slaapsupplementen helpen bij vermoeidheid en hebben een positieve invloed op spieren en botten.

 

Geplaatst door