Health Sinds 1999 uw gezondheidsgids en zoekmachine

Wat is Pfeiffer

Pfeiffer ook wel ”kissing disease’’ genoemd is een infectieziekte. Deze word veroorzaakt door een virus dat in speeksel voor komt.

Pfeiffer begint vaak met een keelontsteking en pijnlijk opgezette klieren. Vaak zijn het klieren in uw hals maar het kunnen ook andere klieren zijn. Het begint al met dat u keelpijn krijgt en deze langer dan een week duurt (deze hoort normaal gesproken binnen een week weer weg te zijn). Maar ook weer niet iedereen krijgt keelpijn. Ook kunnen er op uw gehemelte rode bultjes ontstaan en kan uw lever gevoeliger zijn. Sommigen mensen krijgen soms ook last van geelzucht. Verder zijn er nog symptomen zoals: misselijkheid, hoofdpijn, hoesten en transpireren.

Wat de grootste klacht van pfeiffer is en waardoor mensen er vaak achter komen is het last hebben van heel veel vermoeidheid.

Wanneer u denkt last te hebben van pfeiffer kan dat alleen worden uitgesloten door een bloedonderzoek. Het enige wat u bij de ziekte van pfeiffer kunt doen is uitzieken en wachten tot het van zelf weer over gaat.

Geplaatst door